Saç Şekillendiriciler Kızlar 2 marka arasında kararsız kaldım.(

dmtclk26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
546
1
46
Eskişehir
BABYLISS 2362CE PRO200 mi?

Remington Ci76 Pro Spıral Bukle Maşası

2si arasında kararsız kaldım szce hanqisini almalıyım?

Remington'ın 25lik maşası yok malesef hepsi 19mm. O yüzden çok beğenilmesine rağmen onu alamayıp Babyliss aldım geçenlerde. Çok memnunum, tavsiye ederim :)

ya ben 25mm 19mm arasındada kaldım.d bnm sacım ck zor sekil alır biras inatcıdr 19mm daha kalıcı olur diolar ama bi de duqun sacı qbi olmasınıda istemiorm.d

ya ben 25mm 19mm arasındada kaldım.d bnm sacım ck zor sekil alır biras inatcıdr 19mm daha kalıcı olur diolar ama bi de duqun sacı qbi olmasınıda istemiorm.d

Ben geçene sene 19luk philips aldım. Saçlarım pırasa diye tabir edilebilecek düzlükte ayrıca çok ince ve cidden düğün saçı oluyordu 19lukla. Yine de hoşuma gitti ama daha sonra garip geldi, daha doğal istedim. 25likten çok memnunum ama denemeden alma madem saçın inatçı. Birkaç tane attır aralara mesela, sonra dön dolaş bak bakalım ne hale gelmiş bukleler :P

Ben geçene sene 19luk philips aldım. Saçlarım pırasa diye tabir edilebilecek düzlükte ayrıca çok ince ve cidden düğün saçı oluyordu 19lukla. Yine de hoşuma gitti ama daha sonra garip geldi, daha doğal istedim. 25likten çok memnunum ama denemeden alma madem saçın inatçı. Birkaç tane attır aralara mesela, sonra dön dolaş bak bakalım ne hale gelmiş bukleler :P

ya benim sacım düz deqilde biçimsz dalqalı ama kolay sekil almaz.) internettn almayı düşünüormda 19mm kalın sarınca iri dalqalar oluor faln diolar o yüsdn kafam karıstı.d bi reminqtonu ck övüolr onunda bütn masaları 19mm.s

ben dün remingtonun yazan modelini aldım
öğlen denedim saçlarım hala ilk yaptığım gibi benim saçım kolay şekil almaz ama benim saçı bile adam etti :)
beğenmezsem geri götürcektim ama çokk beğendim
iri tutamlar alınca dalgalarda iri oldu ince alınca sık oldu
sarma şekillerinide denedim dışa doğru içe doğru :)
saçlarımda ne ararsan var yani ama inannın bu hali bile güzel
ayrıca saçı yıkayıp kuruttum hiç bişey sürmedim sanırım seramik olması ve iyon teknolojisine sahip olması çok iyi bişeymiş
aslında pahalı gelmişti ama değdiğini düşünüyorum
almak isteyenlere tavsiye ederim ilk defa bişey tavsiye ediyorum :)

ben dün remingtonun yazan modelini aldım
öğlen denedim saçlarım hala ilk yaptığım gibi benim saçım kolay şekil almaz ama benim saçı bile adam etti :)
beğenmezsem geri götürcektim ama çokk beğendim
iri tutamlar alınca dalgalarda iri oldu ince alınca sık oldu
sarma şekillerinide denedim dışa doğru içe doğru :)
saçlarımda ne ararsan var yani ama inannın bu hali bile güzel
ayrıca saçı yıkayıp kuruttum hiç bişey sürmedim sanırım seramik olması ve iyon teknolojisine sahip olması çok iyi bişeymiş
aslında pahalı gelmişti ama değdiğini düşünüyorum
almak isteyenlere tavsiye ederim ilk defa bişey tavsiye ediyorum :)

walla tawsiyen için ck tesekkur edrm sanırım bnde reminqton alcam yorumundan snra karar werdm almaya.d

walla tawsiyen için ck tesekkur edrm sanırım bnde reminqton alcam yorumundan snra karar werdm almaya.d

cnm inşallah sende benim kadar memnun kalırsın
ayrıca bu saat oldu saçlarım hala bozulmadan duruyor sabah biraz elimle düzelttim okadar
dalgalar hala aynı duruyor ve saçımda hiç bir sabitleyici yok :21:
ben banyodan sonra yapıp 2 gün rahat kullanabilicem diye dşünüyorum

cnm inşallah sende benim kadar memnun kalırsın
ayrıca bu saat oldu saçlarım hala bozulmadan duruyor sabah biraz elimle düzelttim okadar
dalgalar hala aynı duruyor ve saçımda hiç bir sabitleyici yok :21:
ben banyodan sonra yapıp 2 gün rahat kullanabilicem diye dşünüyorum

inş canım ya bnde memnun kalırım.) bnim normalde 1qun bile durmaz ama ins bu masayla kalıcı olur.)

kızlar şimdi size çok güzell bir site linki gönderiyorum ben düzleştiriciyi buradn adım çokta memnun kaldım. aynı gün kargoya veriyolar ürünleri bi göz atın istrseniz , remington ürünleri ni tavsiye ediyorum bende diğerlerine göre fiyatlar daha uygun

bicokurun.com: fotoraf makinesi,bilgisayar,cep telefonu,elektronik,kk ev aletleri,bicokurunle online olarak burada - | Sa ekillendiriciler-- | bicokurun.com: fotoraf makinesi,bilgisayar,cep telefonu,elektronik,kk ev aletleri,bicokurunle online olarak

Remington Ci76 süüper yapıyor ama benimki 19lk ama babyliss de güzel sen en iyi hangisi daha daha fazla ısıtıyor felan ona göre seçim yada daha ucuz olanı al :):26::27:

Remington Ci76 süüper yapıyor ama benimki 19lk ama babyliss de güzel sen en iyi hangisi daha daha fazla ısıtıyor felan ona göre seçim yada daha ucuz olanı al :):26::27:

daha fazla ısınmasındansa bence saçınızda deneyip alsanız daha iyi
benimki remington 180 derece ısınıyor ama ben hiç 180 de kullanmadım
inşallah sizde aldığınız üründen benim kadar memnun kalırsınız
babyliss de denedim ama hoşuma gitmedi
yanımda başka bir müsşteri vardı onda sorun olmadı o babyliss ben remington aldım tercihler değişebiliyor ikiside iyi marka :42:

daha fazla ısınmasındansa bence saçınızda deneyip alsanız daha iyi
benimki remington 180 derece ısınıyor ama ben hiç 180 de kullanmadım
inşallah sizde aldığınız üründen benim kadar memnun kalırsınız
babyliss de denedim ama hoşuma gitmedi
yanımda başka bir müsşteri vardı onda sorun olmadı o babyliss ben remington aldım tercihler değişebiliyor ikiside iyi marka :42:

canım sonunda masayı aldım reminqton ci76 yarn karqoyla qelck.) ayyy ya sonunda karar werip aldm.)

canım sonunda masayı aldım reminqton ci76 yarn karqoyla qelck.) ayyy ya sonunda karar werip aldm.)

ayy hadi hayırlı olsun :16:
kullanır kullanmaz yaz buraya inşallah memnun kalırsın :26:
ben çok memnun kaldığımdan önerdim sana o yüzden çok merak ediyorum memnun olup olmadığını :13:

ayy hadi hayırlı olsun :16:
kullanır kullanmaz yaz buraya inşallah memnun kalırsın :26:
ben çok memnun kaldığımdan önerdim sana o yüzden çok merak ediyorum memnun olup olmadığını :13:

canım kullandım cok qusel yaptı ya.daha fise takar takmaz ısındı sacımı sarıorm anında sekil werio.) walla saol sayende ck memnun kaldım.)

canım kullandım cok qusel yaptı ya.daha fise takar takmaz ısındı sacımı sarıorm anında sekil werio.) walla saol sayende ck memnun kaldım.)

:62: çokkk sevindim güle güle kulan cnm görüceksin kolaycada bozulmuyor ve ben sabitlemiyorum bile
bugün arkadaşa gittik maşayı aldığımdan beri bilimum dalgalar denediğim için sen hep kuaföremi gidiyosun dediler :9: yok artık kendim yapıyorum dedim kızlarda haklı ne zaman buluşsak benim saçlar değişik dalgalarda :39:
sende değişik şekillerde sarmayı dene alışıyosun nasıl sardığında nasıl sonuç çıkacak biliyosun :51:
ben genelde kalın sarıyorum çok güzel dalgalar oluyor :32:

:62: çokkk sevindim güle güle kulan cnm görüceksin kolaycada bozulmuyor ve ben sabitlemiyorum bile
bugün arkadaşa gittik maşayı aldığımdan beri bilimum dalgalar denediğim için sen hep kuaföremi gidiyosun dediler :9: yok artık kendim yapıyorum dedim kızlarda haklı ne zaman buluşsak benim saçlar değişik dalgalarda :39:
sende değişik şekillerde sarmayı dene alışıyosun nasıl sardığında nasıl sonuç çıkacak biliyosun :51:
ben genelde kalın sarıyorum çok güzel dalgalar oluyor :32:

walla tatlım daha tam olarak yapamadm sacımı bi kac yerinde denedm sadece istn fırst bulamadıqım için.) ama yarn hepsine yuapcm bakalım nasıl olcak ya.)

Back
X