Kızlar 2 sorum var size...

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
11. Haftama giriyorum kizlar persembe randevum var 2. Dr umun dedigine gore 10+5 oluyorum persembe gunu. Ikili test yapilcak devlet hastanesnde. Sizce 11 hafta dolmadan yapilir mi test ve yapilirsa sonucu nasil etkiler ? 2. Sorum ise bu haftalarda karnimda gerilme ve bel agrisi hissediyorum rahatsiz oluyorum sizce normal mi ? Benm belirtilerim yeni olmaya basladi... not: ilk gebeligim

Ben de önümüzdeki pazartesi için gidicem 12+4 oluyorum o zamana çağırdı doktorum. Acaba bir hafta daha mı beklesen canım rahim büyüdüğü için karnında gerginlik oluyor olabilir mi ki :KK66:

Benim bel ağrım 10. Haftada başlamıştı. Bacağımı kımıldatınca falan ağlamaya başlıyordum, yatakta dönmeyi bırak azıcık geri gidemiyordum falan. Ama çok şükür birkaç hafta sonra hafifledi hepsi. Hala acayip bel ağrım var ama o günler gibi değil. :)

Canim bende 11+3teyim bu cuma gunu 2 li testim var.. dr bana hatta gecen cuma gittigimde suan bile 2 li testi yaptirabilirsin demisti.. bel agrisi zaten cok fena sol tarafim batiyor resmen nasil oturacagimi bilemiyorum

Canim hayirli olsun... bilemedim simdi test zamani icin benim doktorum 11+4 te gitmistim 2 hafta vaktimiz var ikili test icin demisti. Telefon acabilir misin doktoruna? Danismadan gitme bence
ikili test yapcak olan dr um devlet hastanesinde o yuzden arayamiyorum 7 haftalikken 1 ay sonra gel demisti bide bebegi merak ediyorum bu ay kahverengi hafif akintim olmustu bide ani karnima giren agri olmustu 3 gun ara ara sekilde o yuzden bi goreyim bebisimi diyorum cok ozledim :)
Ben de önümüzdeki pazartesi için gidicem 12+4 oluyorum o zamana çağırdı doktorum. Acaba bir hafta daha mı beklesen canım rahim büyüdüğü için karnında gerginlik oluyor olabilir mi ki :KK66:
dr gidince mi dedi ikili test icin bu zaman gel diye? Bana ikili test demedide 7 haftalikken 1 ay snra gel kontrole demisti ama ozel doktorum 8+4deyken 20gun sonra gel ikili testin yapilcak dedi bende devlette test yaptirip ozel dr uma goturmek istiyorum cnku ozeldeki pahali yapiyo testi :)
Benim bel ağrım 10. Haftada başlamıştı. Bacağımı kımıldatınca falan ağlamaya başlıyordum, yatakta dönmeyi bırak azıcık geri gidemiyordum falan. Ama çok şükür birkaç hafta sonra hafifledi hepsi. Hala acayip bel ağrım var ama o günler gibi değil. :)
Bn cok geziyorum evde duramiyorum hep aksam bel agrim oluyo yatinca geciyo belkide yoruldugumdan oluyodur diyorum. Bebise bsy olmasinda benm belim agrisin aslinda hosuma gidiyo cnku hic belirtim yoktu smdi smdi basladi belirtilerm en azindn hamile oldugumu unutmuyorum :D

ikili test yapcak olan dr um devlet hastanesinde o yuzden arayamiyorum 7 haftalikken 1 ay sonra gel demisti bide bebegi merak ediyorum bu ay kahverengi hafif akintim olmustu bide ani karnima giren agri olmustu 3 gun ara ara sekilde o yuzden bi goreyim bebisimi diyorum cok ozledim :)

dr gidince mi dedi ikili test icin bu zaman gel diye? Bana ikili test demedide 7 haftalikken 1 ay snra gel kontrole demisti ama ozel doktorum 8+4deyken 20gun sonra gel ikili testin yapilcak dedi bende devlette test yaptirip ozel dr uma goturmek istiyorum cnku ozeldeki pahali yapiyo testi :)

Bn cok geziyorum evde duramiyorum hep aksam bel agrim oluyo yatinca geciyo belkide yoruldugumdan oluyodur diyorum. Bebise bsy olmasinda benm belim agrisin aslinda hosuma gidiyo cnku hic belirtim yoktu smdi smdi basladi belirtilerm en azindn hamile oldugumu unutmuyorum :KK70:
Testi devlette yaptirirsan doktorluk baska durumun olmaz ki, sonucu bakip sen bile anlayabilirsin cunku. Onemli olan olcumlerin uzman kisiler tarafindan yapilmasi.

Ben hep devlet hem ozeldeki iki doktorlu takibe karsiyim. Hem gereginden fazla ultrasona maruz kaliyor bebek, hem de anne iki doktor farkli tedavi uygulamak isterse arada kaliyor... bence ikisinden birine karar kilip o sekilde devam etmelisin...

Fiyatlara gelince, benim hastanem cok pahali bir hastane acikcasi, 114 liraya yapildi ikili testin kan tahlilleri... olcum icin de perinatologa 50 lira muayene farki odedim sadece...

Sizin hastanenizi bilmiyorum ama bana gayet makul geldi:)

Testi devlette yaptirirsan doktorluk baska durumun olmaz ki, sonucu bakip sen bile anlayabilirsin cunku. Onemli olan olcumlerin uzman kisiler tarafindan yapilmasi.

Ben hep devlet hem ozeldeki iki doktorlu takibe karsiyim. Hem gereginden fazla ultrasona maruz kaliyor bebek, hem de anne iki doktor farkli tedavi uygulamak isterse arada kaliyor... bence ikisinden birine karar kilip o sekilde devam etmelisin...

Fiyatlara gelince, benim hastanem cok pahali bir hastane acikcasi, 114 liraya yapildi ikili testin kan tahlilleri... olcum icin de perinatologa 50 lira muayene farki odedim sadece...

Benm devletteki kadin saniyelik ultrasona sokuyo hic bisey anlamiyorum ama ucret acisindan devlete gidiyorum. Ozelede devlet ayda 1 takip yaptigi icin herhangi bi olumsuz duruma karsi gidiyorum testlerimi yine tek doktora yaptircam 2 ayrı test yaptirmicam :) bide ozeldeki dr bebegi fln olcuyo devletteki tmm iyi guzel diyo bitiriyo muayeneyi kalabalik diye. Ileriki aylarda belki ozeli birakirim ama cnsiyet belli olana kdr en azindan gideyim diyorum cnku kendi dr uma devlette bi soru sorunca cvp gelmiyo. Ozeldeki dinliyo tavsiye verebiliyo ama dogum icin ozel bana agir gelir malesef suan icin. Cnku borclarimiz var yeni evliyiz :(

Kuzum bnim bi gecen haftalarda bide bgn kahverengi sumuksu akintim oldu. Sizde olmuyo mu yaa kotu bsy mi oldu acaba napcam ben... ozeldeki dr kan agri olmadigi surece nrmal diyo acaba nrmalmi ya

[QUOTE="

[/QUOTE]

evet canım 1 ay sonra gel ikili testini yapıcaz dedi en son gittiğimde 8 haftalıktık

Kuzum bnim bi gecen haftalarda bide bgn kahverengi sumuksu akintim oldu. Sizde olmuyo mu yaa kotu bsy mi oldu acaba napcam ben... ozeldeki dr kan agri olmadigi surece nrmal diyo acaba nrmalmi ya
benim 8. haftamda kahverengi kanamalarım oldu birkaç gün senin gibi çok korkmuştum plesanta yerleştiği için yapbilr demişti doktor ve yine de önlem olarak progestan vermişti. birkaç gün kullandım geçti canım çok şükür bir daha da olmadı.

benim 8. haftamda kahverengi kanamalarım oldu birkaç gün senin gibi çok korkmuştum plesanta yerleştiği için yapbilr demişti doktor ve yine de önlem olarak progestan vermişti. birkaç gün kullandım geçti canım çok şükür bir daha da olmadı.
Bende yrn soylicem dr a bakalm ins bsy yoktur

Back
X