- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi mina retriever
-
ikili test yapcak olan dr um devlet hastanesinde o yuzden arayamiyorum 7 haftalikken 1 ay sonra gel demisti bide bebegi merak ediyorum bu ay kahverengi hafif akintim olmustu bide ani karnima giren agri olmustu 3 gun ara ara sekilde o yuzden bi goreyim bebisimi diyorum cok ozledim :)Canim hayirli olsun... bilemedim simdi test zamani icin benim doktorum 11+4 te gitmistim 2 hafta vaktimiz var ikili test icin demisti. Telefon acabilir misin doktoruna? Danismadan gitme bence
dr gidince mi dedi ikili test icin bu zaman gel diye? Bana ikili test demedide 7 haftalikken 1 ay snra gel kontrole demisti ama ozel doktorum 8+4deyken 20gun sonra gel ikili testin yapilcak dedi bende devlette test yaptirip ozel dr uma goturmek istiyorum cnku ozeldeki pahali yapiyo testi :)Ben de önümüzdeki pazartesi için gidicem 12+4 oluyorum o zamana çağırdı doktorum. Acaba bir hafta daha mı beklesen canım rahim büyüdüğü için karnında gerginlik oluyor olabilir mi ki
Bn cok geziyorum evde duramiyorum hep aksam bel agrim oluyo yatinca geciyo belkide yoruldugumdan oluyodur diyorum. Bebise bsy olmasinda benm belim agrisin aslinda hosuma gidiyo cnku hic belirtim yoktu smdi smdi basladi belirtilerm en azindn hamile oldugumu unutmuyorumBenim bel ağrım 10. Haftada başlamıştı. Bacağımı kımıldatınca falan ağlamaya başlıyordum, yatakta dönmeyi bırak azıcık geri gidemiyordum falan. Ama çok şükür birkaç hafta sonra hafifledi hepsi. Hala acayip bel ağrım var ama o günler gibi değil. :)
Testi devlette yaptirirsan doktorluk baska durumun olmaz ki, sonucu bakip sen bile anlayabilirsin cunku. Onemli olan olcumlerin uzman kisiler tarafindan yapilmasi.ikili test yapcak olan dr um devlet hastanesinde o yuzden arayamiyorum 7 haftalikken 1 ay sonra gel demisti bide bebegi merak ediyorum bu ay kahverengi hafif akintim olmustu bide ani karnima giren agri olmustu 3 gun ara ara sekilde o yuzden bi goreyim bebisimi diyorum cok ozledim :)
dr gidince mi dedi ikili test icin bu zaman gel diye? Bana ikili test demedide 7 haftalikken 1 ay snra gel kontrole demisti ama ozel doktorum 8+4deyken 20gun sonra gel ikili testin yapilcak dedi bende devlette test yaptirip ozel dr uma goturmek istiyorum cnku ozeldeki pahali yapiyo testi :)
Bn cok geziyorum evde duramiyorum hep aksam bel agrim oluyo yatinca geciyo belkide yoruldugumdan oluyodur diyorum. Bebise bsy olmasinda benm belim agrisin aslinda hosuma gidiyo cnku hic belirtim yoktu smdi smdi basladi belirtilerm en azindn hamile oldugumu unutmuyorum
Benm devletteki kadin saniyelik ultrasona sokuyo hic bisey anlamiyorum ama ucret acisindan devlete gidiyorum. Ozelede devlet ayda 1 takip yaptigi icin herhangi bi olumsuz duruma karsi gidiyorum testlerimi yine tek doktora yaptircam 2 ayrı test yaptirmicam :) bide ozeldeki dr bebegi fln olcuyo devletteki tmm iyi guzel diyo bitiriyo muayeneyi kalabalik diye. Ileriki aylarda belki ozeli birakirim ama cnsiyet belli olana kdr en azindan gideyim diyorum cnku kendi dr uma devlette bi soru sorunca cvp gelmiyo. Ozeldeki dinliyo tavsiye verebiliyo ama dogum icin ozel bana agir gelir malesef suan icin. Cnku borclarimiz var yeni evliyizTesti devlette yaptirirsan doktorluk baska durumun olmaz ki, sonucu bakip sen bile anlayabilirsin cunku. Onemli olan olcumlerin uzman kisiler tarafindan yapilmasi.
Ben hep devlet hem ozeldeki iki doktorlu takibe karsiyim. Hem gereginden fazla ultrasona maruz kaliyor bebek, hem de anne iki doktor farkli tedavi uygulamak isterse arada kaliyor... bence ikisinden birine karar kilip o sekilde devam etmelisin...
Fiyatlara gelince, benim hastanem cok pahali bir hastane acikcasi, 114 liraya yapildi ikili testin kan tahlilleri... olcum icin de perinatologa 50 lira muayene farki odedim sadece...
Sizin hastanenizi bilmiyorum ama bana gayet makul geldi:)
Kuzum bnim bi gecen haftalarda bide bgn kahverengi sumuksu akintim oldu. Sizde olmuyo mu yaa kotu bsy mi oldu acaba napcam ben... ozeldeki dr kan agri olmadigi surece nrmal diyo acaba nrmalmi yaTesti devlette yaptirirsan doktorluk baska durumun olmaz ki, sonucu bakip sen bile anlayabilirsin cunku. Onemli olan olcumlerin uzman kisiler tarafindan yapilmasi.
Ben hep devlet hem ozeldeki iki doktorlu takibe karsiyim. Hem gereginden fazla ultrasona maruz kaliyor bebek, hem de anne iki doktor farkli tedavi uygulamak isterse arada kaliyor... bence ikisinden birine karar kilip o sekilde devam etmelisin...
Fiyatlara gelince, benim hastanem cok pahali bir hastane acikcasi, 114 liraya yapildi ikili testin kan tahlilleri... olcum icin de perinatologa 50 lira muayene farki odedim sadece...
Sizin hastanenizi bilmiyorum ama bana gayet makul geldi:)
Hangi haftalarda oldu? Son kontrolun ne zamandi?Kuzum bnim bi gecen haftalarda bide bgn kahverengi sumuksu akintim oldu. Sizde olmuyo mu yaa kotu bsy mi oldu acaba napcam ben... ozeldeki dr kan agri olmadigi surece nrmal diyo acaba nrmalmi ya
Bi 9. Haftada oldu bide 10. Haftada oldu. Kontrolum 2 gun sonra ama bsy olmustur diye korkuyorum ben yaaHangi haftalarda oldu? Son kontrolun ne zamandi?
benim 8. haftamda kahverengi kanamalarım oldu birkaç gün senin gibi çok korkmuştum plesanta yerleştiği için yapbilr demişti doktor ve yine de önlem olarak progestan vermişti. birkaç gün kullandım geçti canım çok şükür bir daha da olmadı.Kuzum bnim bi gecen haftalarda bide bgn kahverengi sumuksu akintim oldu. Sizde olmuyo mu yaa kotu bsy mi oldu acaba napcam ben... ozeldeki dr kan agri olmadigi surece nrmal diyo acaba nrmalmi ya
Bende yrn soylicem dr a bakalm ins bsy yokturbenim 8. haftamda kahverengi kanamalarım oldu birkaç gün senin gibi çok korkmuştum plesanta yerleştiği için yapbilr demişti doktor ve yine de önlem olarak progestan vermişti. birkaç gün kullandım geçti canım çok şükür bir daha da olmadı.
yoktur canım inşallah içini ferah tut. doktor bana kıpkırmızı kan görmediğin sürece endişe etme hiç demişti ama haliyle insan endişeleniyor yine deBende yrn soylicem dr a bakalm ins bsy yoktur
Yanii cnku nrmalde beyaz veya sarimsi olurdu 2 gundur kahverengimsi geliyo nrmal olsa gelmez heralde bakalm dr ne dicek banayoktur canım inşallah içini ferah tut. doktor bana kıpkırmızı kan görmediğin sürece endişe etme hiç demişti ama haliyle insan endişeleniyor yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?