arkadaslar herkese merhaba benı merak eden arkıdesler yaklasık 1 haftadır gıremedım.hem bılg.ım çoktu hemde sızınle paylasacagım nedenlerden dolayı nete hıc gıremedım ama aklım hep sızdeydı bır an once sızlerle paylasmak ıstedım 28 ekımde dsı sıvasa atamamın cıktıgını ogrendım.cok sevınemedım cunku mevcut duzenı bozup gıtmek cok zor gelıyor bana.annemler de ankaradan benım ıcın gelecekler mertıme bakmak ıcın. esım adana da ben sıvasta tayın ısı de zor gıbı bakalım nasıl olacak. dunden berı ıstenen evraklarla ugrasıyorum.lojman da hemen cıkmaz dedıler sıvaslı olanlar nereden ev tutmalıyım bana yardımcı olun kızlar.bu arada dogum gunu hazırlıklarımızda suruyor.dogum gununu bayramdan sonra yapacaktım ama goreve baslıyacagım ıcın bu ayın 21 ınde yapacagım gercek dogum gununden 10 gun once yanı.
dogum gunu ıcın magnetlerım tamam kızlar hedıyelıklerımı de hazırladım.kurabıyelrım ıcın kalıplarım da hazır.bır tek davetıyem kaldı.hepsını fotolayıp koyacam.
bu arada herkesler nasıl.umarım hersey yolundadır anneler.yasına gıren tum bebıslerımızı opuyorum ve nıce nıce yıllara saglıkla gırsınler ınsallah.
dogum gunu ıcın magnetlerım tamam kızlar hedıyelıklerımı de hazırladım.kurabıyelrım ıcın kalıplarım da hazır.bır tek davetıyem kaldı.hepsını fotolayıp koyacam.
bu arada herkesler nasıl.umarım hersey yolundadır anneler.yasına gıren tum bebıslerımızı opuyorum ve nıce nıce yıllara saglıkla gırsınler ınsallah.