Kızlar 25 haftalık hamileyim bebeğin hareketi dünle bugün biraz az

zzbusezz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
343
195
303
Tokat
Hiç hiç yok değil ama 2 gün önceye kadar dışardan bile hissedilir şekilde hareket ediyordu. 2 gündür çok hafif bazen derinden hissediyorum 2 gün önceki gibi kıpır kıpır değil normal mi bu ? Çok endişelendim çikolata yedim meyve suyu içtim tatlı yedim sola yattım ama yok hareket mi değil mi diye tereddütte kalacak kadar hafif hareketi

bekleme doktoruna git canım

Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum bebek hareketleri 28 29. Haftalara kadar düzensiz oluyor canım 28. Haftadan sonra bile günde 10 hareket hissediyor olman yeterli benimde o haftalarda 2 gün çok hareketliyse 2 gün çok sakindi ve hareketleri bazen güçlü değildi önemli olan azda olsa hareket hissetmen onlarda uyuyor ve yoruluyor sonuçta yinede endişeleniyorsan doktora git bir baksınlar

Benim de öyle hatta her defasında yine de evhamlanıp buraya yazıyorum sonra ertesi gün bi bakıyorum hareketleniyor. Hatta dün çok hareketliydi bugün yok denecek kadar az hissettim el dopleriyle baktım direk çok şükür kalp atışını da duydum hatta yer değişti ve o sırada ben hissetmedim. Allah’ın izniyle iyiler bebişlerimiz. İçimizi ferah tutmamız lazım

kınumu değişmiştir. benimki de öyleydi. 30.haftadan sonra gümbür gümbür geliyor

Küçük küçük az da olsa var arada tıp yapıyor allahtan bazen duruyor tamamen korkuyorum öyle olunca Allahım korusun hepsini kontrolüm de daha yeni olmuştu özel hastaneye gidiyorum bir de daha var diğer kontrolüme bu sebepten sürekli özele gitsem ocağımız batar inşallah hareketlenir tekrardan

28 den once benimde ara sira birkac gun az hkssettigim oluyordu, doktorum 28 den sonra takip et her gun hareker olsun demisti

Çok şükür hiç etmiyor tamamen durmuş değil birkaç gün öncesine göre az ediyor ama ediyor o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum
Arada olur oyle, bazen de biz hissetmiyoruz o haftalarda minik oynuyo :) 28 den sonra gunde 10 hareket varmi saymak da fayda var ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…