I ilknurrwq Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2025 19 4 1 25 5 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknurrwq #1 Ve bide idrar yaparken çok zorlanıyorum resmen yol kapalı gibi kendimi sıkıp yapmak zorunda kalıyorum bu normalmidir yada yaşayanşar var mı
Ve bide idrar yaparken çok zorlanıyorum resmen yol kapalı gibi kendimi sıkıp yapmak zorunda kalıyorum bu normalmidir yada yaşayanşar var mı
M Miniksercemmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2025 1.123 650 38 37 5 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknurrwq #2 ilknurrwq .!.: Ve bide idrar yaparken çok zorlanıyorum resmen yol kapalı gibi kendimi sıkıp yapmak zorunda kalıyorum bu normalmidir yada yaşayanşar var mı Genişletmek için tıkla... Vajinal akıntı zaman zaman durabiliyor o normal ama idrar için tahlil yaptır ihmal etme
ilknurrwq .!.: Ve bide idrar yaparken çok zorlanıyorum resmen yol kapalı gibi kendimi sıkıp yapmak zorunda kalıyorum bu normalmidir yada yaşayanşar var mı Genişletmek için tıkla... Vajinal akıntı zaman zaman durabiliyor o normal ama idrar için tahlil yaptır ihmal etme
I ilknurrwq Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2025 19 4 1 25 6 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknurrwq #3 Miniksercemmm .!.: Vajinal akıntı zaman zaman durabiliyor o normal ama idrar için tahlil yaptır ihmal etme Genişletmek için tıkla... Öyle yapim bir yarın sağlık ocağına gideyim teşekkürler
Miniksercemmm .!.: Vajinal akıntı zaman zaman durabiliyor o normal ama idrar için tahlil yaptır ihmal etme Genişletmek için tıkla... Öyle yapim bir yarın sağlık ocağına gideyim teşekkürler
S senemsls Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 1.117 438 43 26 6 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ilknurrwq #4 ilknurrwq .!.: Ve bide idrar yaparken çok zorlanıyorum resmen yol kapalı gibi kendimi sıkıp yapmak zorunda kalıyorum bu normalmidir yada yaşayanşar var mı Genişletmek için tıkla... Akıntı sürekli olmak zorunda değil canım idrar yaparken de bende zorlanıyorum bebek karın büyüdüğü için oluyor ama sen yine bir idrar tahlili ver enfeksiyon olmadığından emin ol
ilknurrwq .!.: Ve bide idrar yaparken çok zorlanıyorum resmen yol kapalı gibi kendimi sıkıp yapmak zorunda kalıyorum bu normalmidir yada yaşayanşar var mı Genişletmek için tıkla... Akıntı sürekli olmak zorunda değil canım idrar yaparken de bende zorlanıyorum bebek karın büyüdüğü için oluyor ama sen yine bir idrar tahlili ver enfeksiyon olmadığından emin ol