Kizlar 29-cu haftada bebegimin kilosuormalmi?

benim bebeğim 27.haftasında 950 gr dı şimdi 29 haftalık hamıleyım zayıfmı yani benimkide (

güzelse iyi ozaman doktorum normal kilosu demişti ama şimdi ne kadar oldu bilmiyorum haftada kaç gram alıyo bebekler acaba?

benım 31 2 kg idi benım oplum haftada 200 gr alıyor zeynep biraz zayıf gıbı geldı bartu bol meyve ve pekmez ye bebek ıyı kılo alıyomuş

benım 31 2 kg idi benım oplum haftada 200 gr alıyor zeynep biraz zayıf gıbı geldı bartu bol meyve ve pekmez ye bebek ıyı kılo alıyomuş

canım bartu 27. haftamızda 950 grdı 30.haftada 1650 dedi doktor biraz iri bir bebek olcak dikkat et yedıklerıne fazla yeme dedi bana :)

benim kızım da 29. haftasında 1200 gr.. sizinkileri görünce zayıf geldi miniğim bana ama doktorumuz kilosu ve durumu iyi dedi.. herkeste farklı oluyor buradan da anlaşılacağı üzere :)

benim kızım da 29. haftasında 1200 gr.. sizinkileri görünce zayıf geldi miniğim bana ama doktorumuz kilosu ve durumu iyi dedi.. herkeste farklı oluyor buradan da anlaşılacağı üzere :)

tabiki farklı oluyo her bebek ama seninkide normal hem bundan sonraki haftalarda daha hızlı kilo alıcaktır merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…