Kızlar 3 4 haftalıkken akıntı olmaması

Sermec

BERAT'IM sana cennet bana sabr düştü ❤️🕊️👶
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
2.066
1.794
133
34
Kızlar ben su an 4. Haftaya yeni gırdım ama gözle görülür belirti ve ıslaklık yok dün degerım 80 di boyle yasayan var mı

Herkes de aynı belirtiler olcak diye bir kural yok benim yengem 9 ay boyunca hiç bir belirti görmüyor du içini ferah tut her gebelik aynı değil:KK20::KK39:

Ne islakligindan bahsediyorsunuz. Gebelik icinse bi akinti olmasi gerekmiyor ki.
Gebelik canım 3 ay önce bir düşüğüm oldu onda cok akıntım vardı ama su an pek yok normal mı acaba

10. Haftaya kadar bir akintim yoktu benimde ama ozellikle son 3 haftadir akintidan bol bisey yok.

Benim hic akintim olmadi. Akinti iyi bisey degil zaten.. hatta hic belirtim olmadi 16. Haftadayim.suan
İçime su serptiniz ilk gebelıgımde cok akıntı vardı düşük yasadım bunda sımdılık yok gıbı

10. Haftaya kadar bir akintim yoktu benimde ama ozellikle son 3 haftadir akintidan bol bisey yok.
Anladım canım teşekkür ederim içime su serptiniz valla cnm sebebını BIlmıyorum ama ıkı kalca kemıgımde bugun sabahtan beri agrıyor bır problem yoktur dımı

Kızlar ben su an 4. Haftaya yeni gırdım ama gözle görülür belirti ve ıslaklık yok dün degerım 80 di boyle yasayan var mı
Akıntı ben de hic olmadi ve sart değil olmasi.
Kuru olmak daha iyi bence.
Dr una danış o sana gerekeni söyler,icin rahat olsun ama.

Akıntı ben de hic olmadi ve sart değil olmasi.
Kuru olmak daha iyi bence.
Dr una danış o sana gerekeni söyler,icin rahat olsun ama.
İlk gebelıkte o kadar yogundu kı bende bunda olmayınca acaba olumsuz bir sey mi var demiştim o bebeğim düştü 3 ay önce maalesef

İlk gebelıkte o kadar yogundu kı bende bunda olmayınca acaba olumsuz bir sey mi var demiştim o bebeğim düştü 3 ay önce maalesef
Her gebelik bir olmuyor ki canimm.
Sen hic kıyaslama düşen meleginle.
Pozitif ol hep, hayirli saglikli bir şekilde kucagina al insallah🙏

Her gebelik bir olmuyor ki canimm.
Sen hic kıyaslama düşen meleginle.
Pozitif ol hep, hayirli saglikli bir şekilde kucagina al insallah🙏
İnşâllah canım benım inşallah cok sag ol canm 🙏

Sermec tebrik ederim. Duadan aynı gruptayız. Valla çok sevindim görünce ❤️

Back
X