kızlar 38 haftalık hamileyim.ntsde sancım gözüktü.1 cm açılmam varmış.2 gün geçti...

lian

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
23
0
36
İstanbul
strese girdim.ne zaman dogum yapacam diye.korkuyorum da.üf .....deneyimli arkadaşlar yardım edin bana.karnım hafif sertleşti.

ben de 39 dayım benim de dün sancım gözüktü ama doktor o kadarcık sancıyla doğum yapılmaz dedi açıklık felan söylemedi bende bekliyorum bakalım bende de pek bişi yok ağrı falan hayırlısı olsun ben eltimden biliyorum bu süreç bazen bir hafta on güne yayılabiliyor

merhaba.. benim renkli bir akıntım olmuştu bunun üzerine doktoruma gittim ve muayenede 2cmlik açılma olduğunu söyledi ama nst de sancım falan yoktu.... ancak bundan 2 gün sonra yapabildim doğumu....yani sizinki de normaldir bu durumda... ama doktorunuzla irtibatı kesmeyin.... bebek hareketleri nasıl?benimki hiç hareket de etmemişti mesela.. korkutmuştu beni..

Cnm ben 15H3G'luk hamileyim ve hamile oldugumdan bu yana herkez tecrubelerini anlatiyor.

Kiminin 7 aylik hamileyken 4 cm acilmasi varmis ama 9 aylik dogurmus. Kimininde hic birseyi yokken birden sancilanmis.

Onemli olan 1cm acilma veya sancilarinin cikmasi degil. ALLAH'a sukur 38 haftalik hamilesin yani bebegin herseyiyle gelismis. Dogum sancin gelse bile gayet saglikli bir yavrun olur ins boyle seyeri kafana takip stresine stres katma derim ben.

Bos ver bak son gunlerinin tadini cikar bu gunleri gun gelecek cok ariyacaksin.

RAbbim simdiden kurtarsin, bebegini saglikla sihhatle hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.

canım bende yenidoğan hemşiresiyim ve 18 haftalık hamileyim :) Allah bana da 38 olmayı nasip etsin inş. normalmi düşünüyosun yoksa sezeryanmı bilmiyorum ama 38. haftada olduğun için hiç farketmez zamanı belirle ve bebeğini kucağına al hemen bence :) Allah kurtarsın seni. normal doğum yapacaksan suyunun gelmesini bekleyebilirsin sancıların 5dk da bir olmaya başlayınca doğumun başlar ancak...8cm açıklığın olunca da doğuma alınırsın.

günaydın kızlar.cevap yazan herkese teşekkür ederim.ben rütin kontrole gitmiştim.ntsye baglandım.sancıyı görünce doktor yatış dedi.o kadar şaşırdım ki nutkum tutuldu.önüme kağıtları uzattılar.imzaladım.yatış için.sonra dogum bölümüne yollandım.ebe açıklığıma baktı.canım çok yandı.yatırdılar beni sancı odasına.herkes bagırıyo.çok garip hissettim ya.bebegimin kalbi hızlı atıyomuş.serum bagladılar.4 saat böyle geçti.1 cm açılmayla böyle oldu.eşimle görüşür görüşmez,tabiri caizse kaçtım hastaneden.evde bekliyeyim dedim.tamam dediler.pazartesi oldu bütün bunlar.şimdi hala evdeyim.korkuyorum gitmeye hastaneye.açıklımama tekrar bakarken canımı yalkarlar diye.sag kaburgam çok agrıyo.karnımda sertleşti.2 günde bir gel dedi hastane.bugün gitmeliyim.korkuyorum.bu formda çok dogum hikayesi okudum.kendimi normal doguma hazırlamıştım.çok güzel dogum hikayeleri yazmıştı kızlar.ama hepsi uçup gitti.moralim çok bozuldu...

Aynı durumu yaşıyoruz canım ya ben daha 33+1 günlügüm ama 31 de dogum sancılarına eşlik eden 1,5 cm açılmayla hastaneye yatırıldım bende.Aynı senin gibi normal kontrolümde çıktı bu ortaya.Malesef açılmaya bakarken canımız yanıyor ama bebeklerimiz için katlanmak zorundayız.Çünkü anneyiz biz.Bozma moralini benim dogumumunda ne zaman olacagı belli degil.Bende haftda 2 gün sürekli kontrole gidiyorum ki senin haftan baya iyi.Rabbim saglıklı bir şekilde kuzuna kavuşmayı nasip etsin

Yoğun sancı ile 2 hafta önce hastaneye gittim, parmak kadar açılman var, pazara kadar doğrursun dedi nöbetçi ebe. İki haftada geçti açıklık artmadı. Hatta doktorum daha vakti var, aşağı inmemiş dedi. 39+2 deyiz hala bir belirti yok. Sancım da olmadı bir daha açıklık da artmamış. Yarın tekrar kontrolümüz var, tahmini birşey söyler umarım. İlk hamileliğim, bir heyecan yaşattı oğlum ama sonra keyfi yerine geldi galiba çıkmak istemiyor. Annesi çok sabırsız sadece.

2 haftadır 1 cm açıklığım var. 39+2 olduk. Hala bir belirti yok doğuma dair.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…