kızlar 39+0 hamileyim yardım!

leyla63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
3
0
6
35
Ankara
kızlar bugün doktara gittim. kızım bebeğim 3760 gram doktorum bebek çok iri önümüzdeki hafta salıya kadar bekleyelim sancın gelmezse sezeryan ile alırız bebeği dedi. Bende ne sancı var nede başka bişey. Doktorumuzdan da çok memnunuz. ben normal doğum istiyorum dokturumda normal doğum yanlısı hatta bugün acaba dedim bebeğin kilosunu fazla bahanesiyle sezeryana mı teşvik ediyor dedim ağzını aradım hocam sezeryanda olsa farketmez dedim ama kendisi haftaya kadar bekleyelim dedi sancın gelirse normal doğum olsun dedi. Çok heycanlıyım. Eşimde çok heycanlı herşey hazır ama tatlı kızımın yeri çok rahat herhalde...Nezaman gelir sancım

gelmeyebilir benim arkadaşıma 41. haftada suni sancı verdiler o değişiyo umarım senin herkes gibi normal sancın gelir her şey rutin sırasıyla ilerler ama ekstrem durumlar olabiliyo benim de hiç sancım olmadı daha doğrusu oldu ama ben nerdeyse hiçbir şey hissetmedim rahmim hiç açılmamıştı sezaryen oldum 39. haftanın sonunda her bebek ve her bünye farklı

unutmaadan o kiloya boya da takılma hata payı oluyo ölçümlerde bana da 3750 dediler doğuma 2 hafta kala eyvah dedim bu dört kilo olacak iri bebek iyi bebek değil çünkü doğdu 3300 yani hiiiç aldırma kafanı takma böyle şeylere güzel düşün son zamanlarda yapılan stres iyi değil bu zamana kadar gelmiş rabbim bundan sonrasında yardım eder inşallah

Cnm hurma yesen bol miktarda nasıl olur? Hamileliğin son dönemlerinde hurmayı fazla yemeyin, doğumu başlatabilir diye bişey duymuştum. Dene istersen...

Benm doktorumda kilosunu söylemiyor ölçümde hata olabilir die bizde bi haftadır sancı gelsin diye bekliyoruz tatlım aynı senin durumdayım yani ama tık yok bizde öyle ara ara sancılar oluyor yarın gidicez ilaç vercekmiş ilaçla açılmayı sağlicak doğumu gerçekleştirecek tabi olursa artık gelsin bebeğim diorum bende :) Allah yardımcın yardımcımız olsun canım

canım ben de aynı durumdayım 38 haftalık 3,800 grdı ama hata payı olabiliyor ama 4 ü geçerse ben normal istemiyorum bence doktoruna güven bebek için hangisi daha iyiyse o nasip olsun diye dua ediyorum ben artık yoksa ben de normal istiyordum ama sonuçta en önemlisi bebek hem gerçekten iri bebekse belki normal doğum daha zor olur daha çok kesik yırtılma o yüzden hayırlısı neyse o olsun çok takma

canım hakkında hayırlısı olsun bende dün dr gittim benm plasenteda kireçlenme var diye dr 40 haftaya kadar bekleriz olmazsa sezeryenle alırız dedi bende normal istiyorum ama hayırlısı olsun

ilk gebelik de, ilk doğumda bebek 4 kg ya yaklaşınca her doktor sezeryanı öneriyor. çünkü ilk normal doğumda rahim sarkması ve yırtılma riski gibi riskler yaratıyor ama ilk doğumu olmayanlar için bu geçerli değil.

Canım bende normal doğum için çok bekeldim; 41.haftanın sonunda artık sezeryanla alındı çünkü; suyum gelmesine rağmen sancım çıkmadı, bebek doğum kanalında olmadığından ve gittikçe yukarı doğru gitmesinden dolayı suni sancı da doğumu başlatmaz bebek kalp ritmini zorlar diye sezeryan oldum.. çok istedim normal ama kısmet böyleymiş hemen öbür gün de taburcu oldum; benimle beraber normal doğum apan diğer hasta iki gece yattı hastanede.. Doğum sonrası kendini toparlamaya bak; şimdiden hayırlı doğumlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…