kızlar 39+0 hamileyim yardım!

leyla63

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
3
0
6
35
Ankara
kızlar bugün doktara gittim. kızım bebeğim 3760 gram doktorum bebek çok iri önümüzdeki hafta salıya kadar bekleyelim sancın gelmezse sezeryan ile alırız bebeği dedi. Bende ne sancı var nede başka bişey. Doktorumuzdan da çok memnunuz. ben normal doğum istiyorum dokturumda normal doğum yanlısı hatta bugün acaba dedim bebeğin kilosunu fazla bahanesiyle sezeryana mı teşvik ediyor dedim ağzını aradım hocam sezeryanda olsa farketmez dedim ama kendisi haftaya kadar bekleyelim dedi sancın gelirse normal doğum olsun dedi. Çok heycanlıyım. Eşimde çok heycanlı herşey hazır ama tatlı kızımın yeri çok rahat herhalde...Nezaman gelir sancım:(

kızlar bugün doktara gittim. kızım bebeğim 3760 gram doktorum bebek çok iri önümüzdeki hafta salıya kadar bekleyelim sancın gelmezse sezeryan ile alırız bebeği dedi. Bende ne sancı var nede başka bişey. Doktorumuzdan da çok memnunuz. ben normal doğum istiyorum dokturumda normal doğum yanlısı hatta bugün acaba dedim bebeğin kilosunu fazla bahanesiyle sezeryana mı teşvik ediyor dedim ağzını aradım hocam sezeryanda olsa farketmez dedim ama kendisi haftaya kadar bekleyelim dedi sancın gelirse normal doğum olsun dedi. Çok heycanlıyım. Eşimde çok heycanlı herşey hazır ama tatlı kızımın yeri çok rahat herhalde...Nezaman gelir sancım:(

mrb Allah kolay dogum nasib etsin bebeginin kilosu o kadarda fazla degil aslinda benim kuzenim 4350 di bebegi normal dogum yapti eger bebekte bi saglik sorunu olusmadiysa sezeryan icin acele etme kontrollerine git kendini ihmal etme ve Allah'a tevekkül et unutma ki o Allah insan icinde insan yasatabiliyor

mrb Allah kolay dogum nasib etsin bebeginin kilosu o kadarda fazla degil aslinda benim kuzenim 4350 di bebegi normal dogum yapti eger bebekte bi saglik sorunu olusmadiysa sezeryan icin acele etme kontrollerine git kendini ihmal etme ve Allah'a tevekkül et unutma ki o Allah insan icinde insan yasatabiliyor

Son kontrolümde dr bana da aynısını söylemişti. Bebeğin 4 kilodan fazla olduğunu ve mecburi sezeryan olacağımı söyledi. Biz başka bir dr a daha gittik teyit ettirmek için. O dr da bebek kesinlikle 4 kilodan fazla değil normal doğum yapabilirsin dedi. Gerçekten de normal doğum yaptım ve bebeğim 3 buçuk kilo doğdu. Yani başka dr a danışmakta fayda var derim ben.

Benim annem abimi 4800 evde 27 sene once normal dogurmus :)) ben oglusumu dogum yaptigimda bi kadin 4 ün uzerinde normal dogum yapti bence sancini bekle ancak kontrollerde bi problem gorunurse sezeryan tercih edebilirsin aksi halde bekle

Canim baska.bir doktora daha gorun bence ultrason cihazlari yaniltabiliyr sancinin gelmesi icinde doktorlar dayanabilecegn sicaklikta suyla.dus almani.karnina bacaklarina.sicak suyla masaj yapmani oneriyrlar ve yuruyuste cok.onmli koridorunda aksma kadar dnlene dinlene yuru bence ben suyum az oldugu icin hastaneye yatmistim bi kadnda sezeryan olmak istemedgmdem.sancisi.gelsin dye gece 12 ye kadar 2 saat yruduyarm saat dinlendi ve kiz gece 12 de doguma gitti tavsiye ederm

Aslinda bilinenin aksine kilolu cocugu dogurmak zayif cocugu dogurmaktan daha kolay zayif cocuk kemik duzeyli oldugu icin biraz daha zorlar ama kilolu cocugu etine daha dolgun oldugu icin daha rahat dogum gerceklesir zaten suyunu patlattiklari an bebegin gelmesi cok kolaylasiyor iki dogum yaptim ikiside nomall hatta biri 40+3 de digeri 41+5 de dunyaya geldi ilk kizimda kanama ve sanciyla dogum basladi digerinde gelme gibi niyeti yoktu suni sanciyla geldi...ikisindede normal dogumdan vok memnun kladim simdi ucuncu yolda kismetse onuda normal dogururum

Back
X