Kizlar pek bilgi sahibi değilim 4hafta 4gunluk ken beta hcg 1452cikti kese grunmedi normalmidir arastirip duruyorum persembe ult kese olusmusmu bkilcak suan 5haftalik oldu bebisim umarım bni birakmaz kalp atisi ne zmn duyuluyor
maşallah değerlerin güzel çıkmış benimde o haftalarda 1339 civarıydı. keseyi 5. haftamda gördük. kalp atışını ise 6. haftamda gördüm doppler olmadığı için dinleyemedik (görmek bile yetti ) doktorum 3 hafta sonra da duyabileceğimi söyledi:) haftaya kontrolüm var :)) Allah' ıma binlerce kez şükürler olsun.
Kizlar pek bilgi sahibi değilim 4hafta 4gunluk ken beta hcg 1452cikti kese grunmedi normalmidir arastirip duruyorum persembe ult kese olusmusmu bkilcak suan 5haftalik oldu bebisim umarım bni birakmaz kalp atisi ne zmn duyuluyor
canım ikiz olmasın seninnnnMerhaba benim 5 haftalık iken 29 786 cıktı acaba yüksek olması olumsuz bi etki midir ?
canım biz de tam 4+4 te alttan ultrasonla gördük..
kap atışı için 2 hafta sonra gel dedi..
idrara sıkışık gel dedi bi de
canım ikiz olmasın seninnnn
Tsk kizlar tedirginim umarim sorunsuz bi donem olur bebegimi sagsaglim alirim kucagima gecen yil lenfoma tedavisi gördüm kemoterapi ardından radyoterapi aldım 1yili gecmesi gerekiyordu bebegim supriz oldu bize yarin hematologuma gidicem umarim sorun cikmaz tedavinin uzerinden 7ay gecti dua edin
Merhaba benim 5 haftalık iken 29 786 cıktı acaba yüksek olması olumsuz bi etki midir ?[/QU
yüksek olması çoğul gebelik düşündürebilir diyorlar ama bilmiyorum.
Tsk kizlar tedirginim umarim sorunsuz bi donem olur bebegimi sagsaglim alirim kucagima gecen yil lenfoma tedavisi gördüm kemoterapi ardından radyoterapi aldım 1yili gecmesi gerekiyordu bebegim supriz oldu bize yarin hematologuma gidicem umarim sorun cikmaz tedavinin uzerinden 7ay gecti dua edin
Allah sağlık versin canım. İnşallah sorunsuz şekilde kuacğına alırsın bebeğini
Merhaba benim 5 haftalık iken 29 786 cıktı acaba yüksek olması olumsuz bi etki midir ?
Ailende ikiz olan falan varsa veya tüp bebekse ikiz olma ihtimali daha da yükselir
Benimde 5. haftada 2.500 civarında. Neyse sağlıklı olsunlarda nasıl olursa olsun
Ah keske canım ya yüksek olması bunu mu işaret ediyor acaba :)
30 Mayıs da ilk ultrasonum eğer ikiz ise o zaman belli olur mu
Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?