Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal tabi 4 hafta demek daha 2 hafta demekSizceeee
Gerçekten mi nasıl 2 hafta oluyor kiNormal tabi 4 hafta demek daha 2 hafta demek![]()
Evet canım göründü çok şükür4+5 te keseniz göründü mü benim de 4+2 bugün perşembe doktor randevum var
Betanız kaçtı kese göründüğündeEvet canım göründü çok şükür
Hiç bilmiyorum yaBetanız kaçtı kese göründüğünde
Hahahah iyi yapmışsın canım ben cumartesi ikindin 118 pazartesi sabah 245 di bende başka vermem inşallah sağlıklı ilerler ikimizindeHiç bilmiyorum yaen son geçen hafta pazartesi verdim 94 dü sonra bugün kontrole gittim kese gözükünce gerek yok betaya dedi
![]()
Evet evet canım inşallah sende görürsün keseyiHahahah iyi yapmışsın canım ben cumartesi ikindin 118 pazartesi sabah 245 di bende başka vermem inşallah sağlıklı ilerler ikimizinde
Ay aminnn çok heyecanlıyım doktor seni tekrar ne zaman çağırdıEvet evet canım inşallah sende görürsün keseyi![]()
2 hafta sonra çağırdı canım benim yarın da kan tahlillerimi göstereceğimAy aminnn çok heyecanlıyım doktor seni tekrar ne zaman çağırdı
Bende bende doktor şey dedi kese güzel yere yerleşmiş dedi kesenin gelişimi biraz önden gidiyor dediAy aminnn çok heyecanlıyım doktor seni tekrar ne zaman çağırdı
Gözün aydın canım bende bi an önce görüp rahatlamak istiyorumBende bende doktor şey dedi kese güzel yere yerleşmiş dedi kesenin gelişimi biraz önden gidiyor dedi![]()
Görürsün inşallah en son adet tarihin neGözün aydın canım bende bi an önce görüp rahatlamak istiyorum
5 nisanGörürsün inşallah en son adet tarihin ne
Senin neydi son adetin canımGörürsün inşallah en son adet tarihin ne
2 NisanSenin neydi son adetin canım