Kızlar 4 haftalık hamileyim az önce kahverengi bir leke gördüm çok korkuyorum nedir bu

Neden dir bu çok korkuyorum
Korkma canım aynısı benimde başıma geldi yerleşme kanaması çok korkmuştum ama doktorun Protestan fitil başladı 14. haftama kadar kullandım bir danış doktoruna ve çok hareket etme soluna yat hiçbir şey olmaz ben dogurdum çok sağlıklı çok şükür. Hayırlı olsun gebeliğin

Korkma canım aynısı benimde başıma geldi yerleşme kanaması çok korkmuştum ama doktorun Protestan fitil başladı 14. haftama kadar kullandım bir danış doktoruna ve çok hareket etme soluna yat hiçbir şey olmaz ben dogurdum çok sağlıklı çok şükür. Hayırlı olsun gebeliğin
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun çok korkum bir düşüğüm vardı buda öyle olur diye çok korktum

Yerleşme kanaması büyük ihtimalle ama takip edin bir iki gün sonra durması lazım. Devamlı lekelenme olursa Dr söyleyin

kızlar lütfen bir bakarmısınız dün kan tahlılı verdim 104 çıktı adetime 1 gün vardı yarın regle günüm normalde kramplar çok oluyordu az once bıldıgın camur gıbı az kahve rengı lekeler geldi suan cok korkuyorum

Back
X