KIZLAR 4 haftalik HAMILEYKEN KESENIN GORUNMEMESI NORMALMI

benimde 12.gün değerim 518 olmasına rağmen doktorum üzerine 14 gün say öyle gel daha erken görünmez dedi...eğer dış gebelik ise diye sordum çünkü en fazla risk grubundayım daha önce bir normal yoldan dış gebelik düşük yaşadım....o zaten 14 günden önce anlayamayız hiçbir yolla dendi bana ...test gününe 14 gün koyacaksın dediler canım değerim yüksek olmasına rağmen........
normal bir kadın doğum doktoru ise geçen hafta rapor almak zorunda kaldığım doktor ise değerin 4000 lerde olması bize keseyi tam gösterir dedi.....1000 çok düşük bence çünkü benim iki gün sonra gitmem gerek bu durumda....
doktorun dediklerini iletiyorum ben....

kizlarrrrrrrrr cuma gunu 170 OLAN DEGERIM BUGUN PAZARTESI 870 OLMUSSSS ELHAMDULILLAHHHHH

maşallah canım...gözün aydın...ne güzel baya kantlanmış işte içini ferah tut...şimdilik herşey normal görünüyor.....inşallah keseyi görürsün pıt pıt kalbinide duyarsın canım.....

kayyymaaakkkk ccanımm sıkma sakın canını hamliesin hembe iç hamilelik dış fakan değil :)))

hem dış gebelik denilen şeyi yaşayanlar bilir hemen şak diye teşhis konuşmaz kaç gün araştırılıyor dış gebelik mi diye

sen boş ver o doktoru bak bebbiş bu telaşlı anneye rağmen büyümüşte büyümüş maaşallah

kaymaklim cok sevindim artik icine sinsin, kesen uc bes gune gorunur bence cuma ya da pazartesini bekleyip kendi doktoruna git. dis gebelik vs de unut artik lutfen. Allah saglicakla kucagina aldigin gunleri de gostersin Insallah.

Yaşasınnnn oleyyyyyyyy........Canım çok çok tebrik ederim.Sağ salim kucağına gelsin inşallah.Şükürler olsun rabbimize.Çok sevindim canımmmm..Çok öpüyorummm...

gözünaydın canım. tebrik ederim.tadını çıkar bu mutluluğun. osonuçları görmek bizede nasip olur inşallah.hihoyyyt

çokkkkk erken daha bence 6. hafdadan önce gitme dr a ancak kese görünğyo......
maşallah bak değerin ne güzel gidio allahım tamamına erdirsin cümlemizinkini....

cok sagolun canlarim iyiki varsiniz bu arada doktorum ayin 22 sinde gel dedi 10 gun sonra yani tam 6 haftalik oluyor ozaman ins gorurum bebêgimi allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin aminnnn

canım üzülme benimde görünmemişti dört haftalıkken bi haftaya kalmaz görünür hemde alttan bakılmasına dahi gerek kalmaz.dış gebeliğide takma fakana herkese deniliyo o rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip eyler inşallah

Kaymaklim,

gozun aydin;-)) Bizim gunlerimiz ardi ardina gene. Daha once yazdigim gibi beni doktorum 21 Nisan da cagirdi randevuya seni de 22 sinde cagirmislar;-)) Bosuna durmadan test yaptirip kendini stresse sokma artik. Masaallah cok guzel artiyor zaten.. Hayirlisiyla ayni zamanda dogum da yapicaz inss. Sevgiler herkese...

cok sagolun canlarim iyiki varsiniz bu arada doktorum ayin 22 sinde gel dedi 10 gun sonra yani tam 6 haftalik oluyor ozaman ins gorurum bebêgimi allahim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin aminnnn

gitme canım 6 haftalık da gitme. bekle 7 hafta olsun öyle git. ben 2 tüp 1 aşılama sonrası doğal hamile kaldım. hemde adet oldum sandım (tam gününde başladı ama 2 gün sürdü ve çok az geldi) 3 gün sonra göğüslerim ağrımaya başlayınca ne oluyor dedim test yaptım baktım hamileyim. sadece hafif göğüs ağrısı ve başka hiçbir belirti yok. akıntıda artma yok. kasık ağrısı yok. hiçbirşey. tam 6 haftalık doktora gittim. sadece kocaman boş bir kese vardı. ne bebek ne yolk sac. tamam dedim bu da boş kese oldu. dr 1 hafta sonra gel dedi. yine bakarız bebek yoksa kürtaj olursun dedi. eşimin işi çıktı ben 1 hafta sonra değil 10 gün sonra bugün gittim kürtaj diye randevu alarak (hala hafif göğüs ağrısı dışında hiçbir belirti yok) ve sabah dr ultrasonda bebeği gördü. 7 hafta 1 günlük. yolk sac var kalp atışı var. kese düzgün. kısaca erken gidip kendini boşuna üzme lütfen.

Cnm buna ben karar vermedım bu sefer doktor cagırıyor mecburen gıdıcem ıns keseyı gorebılırım allahım banada nasıp eder bebegımı saglıkla gormeyı...........
Cnm bende bazen sagda bazende sol kasıkta ara ara agrım oluyor goguslerıme dokunamıyorum bıle ıns hersey normal ılerler ya allahım dualarımızı kabul etsın amınnn

Benim adetim geçeli bugün 6 gün oluyo. İdrar testinde pozitif sonuç aldım. Yarın doktorda randevum var. Kesenin görüneceğini sanmıyorum. 4 ay önce düşük yaptım. 4 haftalıkken kesem görünmemişti o hamileliğimdede. Zaten kesenin göründüğü gün düşük gerçekleşti. Kese için değil düşük riskim olduğu için yarın gidiyorum. Bakalım neler olacak.

banada yardımcı olurmusunuzzz ???? bugun adet oldum ama gebelık suphem vardı gecen aykı adetıme gore bugunku oldukca az ve baya koyu renkteydı sankı bı kanama oluyo bıdaha olmuyo gıbı su andada bas donmesı ve mıde bulantısı kusacak gıbıyımm neden bole olduu :(( fıkrı olan varmıı

Back
X