Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benım durumumda olan kımse yokmu
canım benden 25 yumurta topladılar 15 i dollendı 10 u 1.kalıte kaldı 5.gune kadar yasadı şuan 10 tane 1.kalıte embrıyolarım var
canım hakkında hayırlısıyla-sağlıklısıyla pozitif sonuç alman nasip olsun inş....
benim sorunum pko.. yaş:24
16yumurta toplandı,13tanesi olgundu ve 1tanesi döllendi..
bana zaten 2tane transfer yapılacaktı.. ve 10taneside blast olsun diye bekletildi.. bana 2blast embriyo transfer edildi 5.gün.. geri kalanları dondurursak çözdüğümüzde şans oranı düşer dediler ve donduramadık..
ama şükürle olsun onlara gerek kalmadı şuan hamileyim hatta test sonucumu bu hafta aldım..
7ve üzeri döllenen yumurtası olanlara blast deneniyor ve başarı şansını %80lere kadar çıkarıyor...
yolun sonuna gelmişsin.. biraz rahatla..dualarını eksik etme...doktoruna güven.. RABBİM nasip ettiyse herşey olacak...
çok saol RABBİM sana da nasip etsin inş sağlıkla..evet canım sana yazmıştım.. blast yani blastosıst embriyo yani 5.gün yapılan transferdeki embriyolar ve yine yani hücre sayısı sayılamayacak kadar çok olan embriyolar..oncellıkle hayırlı olsun bebısın
bunları zannedersem bana yazdın canım
bu blast lafıda hep kullanılır o nedemek oluyor
bıde senın 1 tanesı dollendı demıssın bı tek o mu 5.gune kadar yetısmıs dıgerlerı ıptal mıolmus