kızlar 5.haftalık hamıleyım kanamam var lütfen yardım edin

sultang

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
310
11
118
Dun gece kanamam oldu ıkı kere kırmızı renk acile gittik iğne yaptılar bide 2 tane serum taktılar o zaman kanamam olmadı eve gelince lavaboya gittim tekrar oldu sonra uyudum bugun kanama olmadı acilde hiç kalkmadan yatmamı söylediler bende öyle yapıyorum ama acaba bebek düşermi böyle birşey başina gelip gebeliği devam eden varmı lütfen yazın cok üzgünüm lütfen

Dun gece kanamam oldu ıkı kere kırmızı renk acile gittik iğne yaptılar bide 2 tane serum taktılar o zaman kanamam olmadı eve gelince lavaboya gittim tekrar oldu sonra uyudum bugun kanama olmadı acilde hiç kalkmadan yatmamı söylediler bende öyle yapıyorum ama acaba bebek düşermi böyle birşey başina gelip gebeliği devam eden varmı lütfen yazın cok üzgünüm lütfen

canım korkma lekelnmeyle devam edcen cok gebeık vardır

hastane de de önlem alındıysa ınsallah korkucak bısey yoktur.

sen uzan dınlen ılac verdılerse ılaclarıı al tmm mı korkma

peşpeşe de konualr açmıssın yönetim kıza görürüse benden de söylemesi

hayırlı olsun ınsallah sağlıklı bı gebelık gecırırsın

ben varım canım..
ilk 11 hafta hep kanamam oldu öyle şakır şakır değil ama leke şeklindeydi.ayağa kalktığımda geliyodu daha çok..
hatta bir kere abaha karşı 5 te çoğaldı hemen acile gittik yatırdılar.
dr un teki bu bebek gelişmez kürtaj yapıcam bile dedi:19:
başka dr a gittim sakın aldırma dedi bebek gelişiyor o daha kan pıhtısı düşerse kendiliğinden düşer..
13 hafta progestan kullandım şimdi 35+1 im
dr un dediği allah bu bebeği sana yazmadıysa pamuklaa sarsan düşer beklicez dedi
sakin ol panik yapma ayaklarının altına yastık koyup sırtüstü yatacaksın
tuvaletle yemek dışında kalkmayacaksın gerisi Allaha kalmış artık.
hayırlısını versin rabbim

çoook teşekür derim inşallah hersey yoluna girer hakkımızda hayırlısı olsun ilaç falan vermediiler doktorumu aradılar oda serum falan dedı pazartesi sabah gelin dediler bu kadar kanamam devametmezse kurtuldu demektir değilmi

dun gece kanamam oldu ıkı kere kırmızı renk acile gittik iğne yaptılar bide 2 tane serum taktılar o zaman kanamam olmadı eve gelince lavaboya gittim tekrar oldu sonra uyudum bugun kanama olmadı acilde hiç kalkmadan yatmamı söylediler bende öyle yapıyorum ama acaba bebek düşermi böyle birşey başina gelip gebeliği devam eden varmı lütfen yazın cok üzgünüm lütfen

slm canım öncelikle geçmiş olsun eşinle kan uyuşmazlığı varsa tehlikeli ama sen bence en iyisi en kısa zamanda iyi bi kadın doğum uzmanına git

Back
X