kızlar 6 ay oldu ama iki kaşımın ortası hala incelmedi çıldırıcam

cnm bncee hemenn dr.unaa sorrr bnımde tam tersı olmuştuu.. 3 . haftamda bı sabah kalktım bıanda ıkı kaşımın ortasındakı sıslık ınmıstııı bıandaa ve korkmuşştumm uzerınemı yattımm naptım diye:) hemen dr.umu aradım ve normal oldugunu sooyledıı.. senın 6 ay olmuşş bncee bı sor..

canım sordum hala şiş diyor kendisi 6ayda şişlik mı kalırmış yaa yandan gene idare ederde önden çok kötü bence yaa

cnm son günlerde çekinmiş olan resmin varsa albüme eklesene cidden inmemişmi merak ettim.normalde inmesi lasım.hemen hemen aynı sıralar olduk senle estetikk ama benimmm o kısımlar baya indiiii..sadece uç kısımlarda var az bşy şişlik:)

tamam canım akşam eve geçince koyucam bak hak vericeksinizz banaaaaaa

Miss angela benim eski resimleri incelemeden önce benmde şiş gibi geliyordu üst kemik sağdan sola ama eski resimlerle 4 ay olan resimleri alt alta koydum birleştirdimki benm mesela ameliyattan öncede neredeyse aynı ene sahipmiş tam kaş ortasından bahsediyorum senin eski resmini bilmiyorum ama istersen sende yanyana koy birde öyle bak yadaa tanıdığım bi arkadaşın şişliği 10 ayda incelmişti bende bazen hemen panikliyorum kendi adıma amaa 6 ay dolsa bile kendi adıma sölüyorum şişliğim zor inicek heleki burun ucu daha geç iniyormuş asıl şekli kıvrımları falan geç gösteriyomuş kendini.

eski burunumhihoyyyt

Eklentiler

• $eski burnum ön.webp
    $eski burnum ön.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 76
  • $eski burun yan.webp
    $eski burun yan.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
kızlar şimdi anlarsınız umarım ortası hala davul gibi ya

Eklentiler

• $yenı burnuş ön.webp
    $yenı burnuş ön.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 74
biliyor musun senin çok zor bir burnun varmış bence doktorun çok başarılı burun ucun ve kemerin çok başarılı bir şekilde düzeltilmiş.. bence dert etme artık ;) Bence bu kadar değişimi gözden gelme eskisi ile alakası yok... tamamen farklı bir kızsın.. çok güzel oldun hadi maşallah :)

Canım doktorun ne diyor konustunmu acaba burnun iki yanınıza daraltiyolarmis benim sanırım daraltildi sende böyle bı işlem yaptimi doktorun yaptıysa incelir

biliyor musun senin çok zor bir burnun varmış bence doktorun çok başarılı burun ucun ve kemerin çok başarılı bir şekilde düzeltilmiş.. bence dert etme artık ;) Bence bu kadar değişimi gözden gelme eskisi ile alakası yok... tamamen farklı bir kızsın.. çok güzel oldun hadi maşallah :)

çok saol canıımmmmm :)gamyoncuiremsu

canım doktorumla konuştum daraltma yapmamışşş..zten umudum yok bu saatten sonra şişlik mi kalırmış herkesın burnu ne güzel sitede zamanla dahada güzelleşmiş..inse inerdi bence

burnun çok zormuş ve şimdi harika bir burun yapmış . acayip değişitirmiş seni. kafana takma bence

farklı bir yüzün olmuş. çok şirinnnn.. güle güle kullan.

canım doktorumla konuştum daraltma yapmamışşş..zten umudum yok bu saatten sonra şişlik mi kalırmış herkesın burnu ne güzel sitede zamanla dahada güzelleşmiş..inse inerdi bence

Canim valla bende 6ayin dolmasını bekliyorum kusurlar veya yapılan yanlışlık varsa sisler inince ortaya cikiyomus benim üstten görüntüm bana göre çok kötüydü ve resmen 3siraydi resmim var albümde benim kenarlar daraltildi sanırım fena bozuk goruntuydu ama sende öyle bı katman yok sadece çok ince değil benim resme bakta sana moral olsun :)

canım benım bana ınan burnun harıka görunuyor..ve okadar dogal duruyorkı hıc der etme..doktorunun yerınde olsam sana kızardım dogrusu:)

Back
X