• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 7.günüm ve çok kötü nezleyim :(((((

iwy7

hayat seni seviyorum
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
1.117
471
648
Transferimin bugün 7. günü kızlar. Dünden beri nezleyim. Hapşırmaktan mahvoldum artık ve çok korkuyorum. Bu kadar hapşırmam tamda tutunma günlerinde etki eder mi sizce :(((((

Arkadaşım hapşırmanın tutunmaya etkiis yok diye okumuştum ama nerde okudum hatırlamıyorum...Sadece hapşırırken kendini sıkma.Ihlamur iç bol bol...Bir de sen tutunma günlerini geçirmedin mi? Ben 5. günde tutunuyor diye biliyorum...Takma kafana böyle şeyleri ben ilk gün merdiven çıktım , transferden 5 dakika sonra çok sıkıştım tuvaltimi yaptım , transfer günü saat başı tuvalte gittim yerimden kalktım...Transferin 6. günü kısa bir duş aldım merdiven indim, 7. günü işe başladım yine 3 kat çıktım o gün yoğun toplantılar yaptım ama tüm bu aşamalarda genel olarak rahattım , transferimin olduğunu çok aklıma getirmedim...Rabbim nasip ettiyse olacak ben elimden geleni yaptım dedim ve elimi karnıma koyup hep dua ettim , c.tesi de allaha şükür güzel sonucu aldım...Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder...Sana da inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder allahım...Ama işin başı rahat olmak, belirti de arama benim sadece göğüs damarlarım belirginleşmişti o kadar ki pek çok arkadaşta belirti de olmuyor...

Arkadaşım hapşırmanın tutunmaya etkiis yok diye okumuştum ama nerde okudum hatırlamıyorum...Sadece hapşırırken kendini sıkma.Ihlamur iç bol bol...Bir de sen tutunma günlerini geçirmedin mi? Ben 5. günde tutunuyor diye biliyorum...Takma kafana böyle şeyleri ben ilk gün merdiven çıktım , transferden 5 dakika sonra çok sıkıştım tuvaltimi yaptım , transfer günü saat başı tuvalte gittim yerimden kalktım...Transferin 6. günü kısa bir duş aldım merdiven indim, 7. günü işe başladım yine 3 kat çıktım o gün yoğun toplantılar yaptım ama tüm bu aşamalarda genel olarak rahattım , transferimin olduğunu çok aklıma getirmedim...Rabbim nasip ettiyse olacak ben elimden geleni yaptım dedim ve elimi karnıma koyup hep dua ettim , c.tesi de allaha şükür güzel sonucu aldım...Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder...Sana da inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder allahım...Ama işin başı rahat olmak, belirti de arama benim sadece göğüs damarlarım belirginleşmişti o kadar ki pek çok arkadaşta belirti de olmuyor...

Sağol canım inşallah dediğin gibidir. Bilmiyorumki canım ne gün tutunuyor. Benim bu 3. tedavim, 2.de pozitifti ama düşük oldu. Aynen canım bende transferden 10 dk tuvalete gitmek zorunda kaldım. Transfer günü aşırı gaz sancım oldu birde. Allah verecekse verir ne diyelim sakındıkça aksilik oluyor işte. Benimde göğüslerim acayip büyüdü ve damarlarım bariz görünüyor,2. tedavimdede öyle olmuştu. İnşallah bende pazartesi müjdelerle gelirim canım. Gözün aydın canım inşallah sağlıkla yavrunu kucağına alırsın ne mutlu sana :))

ınşallah iwy.Benimde 3. denemem.Benim ilk 2 denemde göğüslerde bire şey olmamıştı negatifti şimdi , şimdi ise koyulaştılar damarlaştılar...ınşallah sende hamilesin...

ınşallah öyleyimdir canım ağzından bal damlıyor valla inşallah inşallah

Back
X