Arkadaşım hapşırmanın tutunmaya etkiis yok diye okumuştum ama nerde okudum hatırlamıyorum...Sadece hapşırırken kendini sıkma.Ihlamur iç bol bol...Bir de sen tutunma günlerini geçirmedin mi? Ben 5. günde tutunuyor diye biliyorum...Takma kafana böyle şeyleri ben ilk gün merdiven çıktım , transferden 5 dakika sonra çok sıkıştım tuvaltimi yaptım , transfer günü saat başı tuvalte gittim yerimden kalktım...Transferin 6. günü kısa bir duş aldım merdiven indim, 7. günü işe başladım yine 3 kat çıktım o gün yoğun toplantılar yaptım ama tüm bu aşamalarda genel olarak rahattım , transferimin olduğunu çok aklıma getirmedim...Rabbim nasip ettiyse olacak ben elimden geleni yaptım dedim ve elimi karnıma koyup hep dua ettim , c.tesi de allaha şükür güzel sonucu aldım...Allahım inşallah kucağıma da almayı nasip eder...Sana da inşallah güzel sonuçlar almayı nasip eder allahım...Ama işin başı rahat olmak, belirti de arama benim sadece göğüs damarlarım belirginleşmişti o kadar ki pek çok arkadaşta belirti de olmuyor...