- 26 Ağustos 2016
- 63
- 11
- 3
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haşlanmış patates ye canm tok tutar migdem bulaniyo diye acda kalma daha çok bulanır malesf idare etmen gerek 12. Haftaya kadr ..Kızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam var bulantım var ayağa zor kalkıyorum mutfağa bile gidemiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bile bana baya rahatsızlık veriyor lütfen yardım edin kızlar siz neler yaptınız su bile içemiyorum lütfen yardım edin kızlar(
Ay canıııımmmm çok çektim ben bulantıdan. Doğuma kadar kusmuştum. Bana iyi gelenler;Kızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam var bulantım var ayağa zor kalkıyorum mutfağa bile gidemiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bile bana baya rahatsızlık veriyor lütfen yardım edin kızlar siz neler yaptınız su bile içemiyorum lütfen yardım edin kızlar(
O belli olmaz. Benim 7.haftada felaket midem bulanıyordu 8.hafta bi anda kesildi daha da olmadı7.haftada ben hiçbir şey hissetmiyodum burda okuyorum şaşırıyorum 9 ay zor geçecek demek senin
Kızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam var bulantım var ayağa zor kalkıyorum mutfağa bile gidemiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bile bana baya rahatsızlık veriyor lütfen yardım edin kızlar siz neler yaptınız su bile içemiyorum lütfen yardım edin kızlar(
Benim bulantılarım 4.ayda bitmisti umarim 9ay surmez seninikide.Kızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam var bulantım var ayağa zor kalkıyorum mutfağa bile gidemiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bile bana baya rahatsızlık veriyor lütfen yardım edin kızlar siz neler yaptınız su bile içemiyorum lütfen yardım edin kızlar(
caresi yok canim 12 haftamdayim hala devam ediyo ve 2 kilo verdim ishal ve kusmaktanKızlar 7 haftalık hamileyim ve mide yanmam var bulantım var ayağa zor kalkıyorum mutfağa bile gidemiyorum uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bile bana baya rahatsızlık veriyor lütfen yardım edin kızlar siz neler yaptınız su bile içemiyorum lütfen yardım edin kızlar(