kızlar 75 civarı olup hamile kalan var mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Rosca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yediklerine dikkat ettin mi hiç merak ettim

evet çok dikkat ettim. hep sağlıklı beslendim. bir de her gün mutlaka en az 3 litre su içtim. abur cuburu kesinlikle hayatımdan çıkardım sürekli onların yerine meyve yedim. hergün bir elma yedim mutlaka. elma ve su benim kabız olmamıda önledi. Sen de hamilemisin, düşünüyormusun?

evet çok dikkat ettim. hep sağlıklı beslendim. bir de her gün mutlaka en az 3 litre su içtim. abur cuburu kesinlikle hayatımdan çıkardım sürekli onların yerine meyve yedim. hergün bir elma yedim mutlaka. elma ve su benim kabız olmamıda önledi. Sen de hamilemisin, düşünüyormusun?

yok henüz değilim de hayırlısı, dikkat etmek işe yaramış yani, abur cubur zararlı bebeğe diye, yiyemez insan herhalde.
Cola filan da içmedin dimi?

merhaba kızlar ben de yeniyim bu forumda ama bu başlığa bişiler yazamdan geçemedim ben de 5 aylık evliyim ve yeni yeni bebiş düşünyoruz ben de 1.70 boya 78 kgyim malsefe:( hamiş kalmaya korkuyom bu kilo ile çok mu kötü olurum ya moralim çok bozuk:(

2.5 aylık hamileyim ben de 75'le hamile kaldım şimdi 76.1 kg olmuşum bile :(
Bir de diyabet hastasıyım. Kontrollü yiyorum. Hergün egzersiz yapıyorum ama istemesem de kilo alıyorum. :5:

kızlar 70-75 kilo ile hamile kalan varmı sonra kaça çıktınız yani ortalama kaç kilo alınıyor ben 75 kiloyum ve bu kilom ile hamile kalırsam nasıl olur çünkü veremiyorumsenağlama

valla arkadaşlar rabbim isteyenlere bebek nasip etsinde görünüş kilo okadar önemli değil elbet sporla veriliyor bende 3 aydır istiyorum ama olmuyor,1.70 boyum 75 kilom var yani genede halinize şükredin bebek isteyen onlarca insan var

Back
X