Gebeliğe Hazırlık Kizlar 8 ay oldu ama olmuyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elfmnur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
375
95
13
30
Kizlar 8 ay oldu sprali cikartali ama haal hamile kalamadım sizce neden doktora da gittim bişeyim yok çok şükür ama hala bisey yok

Valla canım hiçbir sorunu olmadıgına da bazen sevinemiyor insan en azından sorunu bilsem tedavi olurum diyorsun. Rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim doktoruna söylersen. Bir de illaki duymuşsundur rahat bıraktığım ay hamile kaldım diyenleri. İlk yapacagın şey her ay acaba olacak mı diye düşünmeyi bırakmak kendinden şüphe etmeyi acaba var mı demeyi... Oldugu zaman zaten olacak bak bir sorunun da yokmuş kesinlikle anne olacaksın inşallah. Hayatın kuralıdır bazı seyleri ne kadar istersen elde etmen zorlaşır. Bende her ay buralarda belirti okudum yaşamadıgım belirti kalmadı. Hatta sordum nasıl stres yapmadan durabilirim diye. Bu ay hiç düşünmedim stres yapmadım çünkü geçen aylarda yeterince teslim olmamıştım.isyan bile ettim bazen. Manevi yönümü güçlendirmeye calıstım videolar izledim tesbih cektim dua ettim ama cocuk olsun illaki diye değil. Tamamen teslimiyet duygusuyla. Baktım ki cok mutluyum. Sende böyle yapabilirsin yada Seni rahatlatacak başka birseyler bul. Kafanı sürekli mesgul et. Bir süre kendine izin ver. Daha vaktin var mesela bir sene dolunca yapıcam şuan istemiyorum gibi düşün. Bir sene içinde olmazsa tekrar gidersin doktora hee şunu da unutma!! Şuan mesela kafana takıyorsun olmuyor yine böyle bidahaki ay yine umut ve hüsran derken öyle bir bıkacaksın ki artık takip bile etmeyeceksin o zaman olacak. Ee sende bunu şimdi yap boşver senden eşinden değerli hiçbir şey yok hayatını kaçırma

Kizlar 8 ay oldu sprali cikartali ama haal hamile kalamadım sizce neden doktora da gittim bişeyim yok çok şükür ama hala bisey yok
9 aydır kürler kullanıyorum ovulasyon testi ile takip ediyorum hsg çektirdim esimde de bende de sorun yok cok şükür ama olmuyor beklemek gerek galiba rabbim hayırlısını versin

Kız bu ay geçen aya göre hiç takmıyorum yani geçen ay çok stres yaptım ama bu ay hiç sadece bi kızlara sorayim dedim ama gerçekten bu ay çok iyiyim hatta bu ay düğünümüz var olmasın kasın diyorum ama olursada Allahin bileceği tabiki çok şükür bi kızım var 6 yaşında olursa olur olmasa da vardırır rabbimin bi bildiği çok şükür bu ay iyiyim

9 aydır kürler kullanıyorum ovulasyon testi ile takip ediyorum hsg çektirdim esimde de bende de sorun yok cok şükür ama olmuyor beklemek gerek galiba rabbim hayırlısını versin
Aynen beklemek lazım stres işte en büyüğü o rahatsızlığa çare vardır ama strese yok malesef izim komşu da 6 ydir evli hiç biseyi yok sadece stres ten olmuyormuş doktor öyle söylemiş ona takma felan demiş ne bilim Allah herkesin gönlüne göre versin inslaalh

Allah sağlıkla versin çok istemek maalesef işe yaramıyor. Hamile kalıp kaybetmiştim o günden sonra hiç zorlamadım hep hayırlısını istedim

Allah sağlıkla versin çok istemek maalesef işe yaramıyor. Hamile kalıp kaybetmiştim o günden sonra hiç zorlamadım hep hayırlısını istedim
Aynen öyle valla hayırlısı olsun herkes için zmaan bırakmak en iyisi olursa zaten rabbim istemiştir ki olmuştur

Kızlar bugün çatlama değil mi? Aldığım sayfa hala yumurtlama olduğunu söylüyor.

Eklentiler

• 20210410_151632.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 30
  • 20210410_151501.webp
    5 KB · Görüntüleme: 31
Aynen öyle valla hayırlısı olsun herkes için zmaan bırakmak en iyisi olursa zaten rabbim istemiştir ki olmuştur
Öyle canım o kadar çok istemiştim ki progestan kullanmama rağmen düşük olmuştu artık düşünmemeye çalışıyorum pek olmuyo gerçi

Valla canım hiçbir sorunu olmadıgına da bazen sevinemiyor insan en azından sorunu bilsem tedavi olurum diyorsun. Rahim filmi çektirmeni tavsiye ederim doktoruna söylersen. Bir de illaki duymuşsundur rahat bıraktığım ay hamile kaldım diyenleri. İlk yapacagın şey her ay acaba olacak mı diye düşünmeyi bırakmak kendinden şüphe etmeyi acaba var mı demeyi... Oldugu zaman zaten olacak bak bir sorunun da yokmuş kesinlikle anne olacaksın inşallah. Hayatın kuralıdır bazı seyleri ne kadar istersen elde etmen zorlaşır. Bende her ay buralarda belirti okudum yaşamadıgım belirti kalmadı. Hatta sordum nasıl stres yapmadan durabilirim diye. Bu ay hiç düşünmedim stres yapmadım çünkü geçen aylarda yeterince teslim olmamıştım.isyan bile ettim bazen. Manevi yönümü güçlendirmeye calıstım videolar izledim tesbih cektim dua ettim ama cocuk olsun illaki diye değil. Tamamen teslimiyet duygusuyla. Baktım ki cok mutluyum. Sende böyle yapabilirsin yada Seni rahatlatacak başka birseyler bul. Kafanı sürekli mesgul et. Bir süre kendine izin ver. Daha vaktin var mesela bir sene dolunca yapıcam şuan istemiyorum gibi düşün. Bir sene içinde olmazsa tekrar gidersin doktora hee şunu da unutma!! Şuan mesela kafana takıyorsun olmuyor yine böyle bidahaki ay yine umut ve hüsran derken öyle bir bıkacaksın ki artık takip bile etmeyeceksin o zaman olacak. Ee sende bunu şimdi yap boşver senden eşinden değerli hiçbir şey yok
Hayırlı olsun öncelikle. En güzeli rahat olmak iyi yapıyorsunn. benim bizzat şahit olduğum arkadaşlarım var hicbir sebep yok denilip olmamıştı şimdi çıldırıyolar çocuk uyumuyor yok hasta olmasın bilmem ne. Onlara da hic olmayacak gibi geliyodu artık aglaya aglaya bi hal olmuslardı en fazla bi sene icinde oluverdi biz şok. Bu sabırlar da günahlarımıza kefaret oluyor belki de. Eninde sonunda o yavrular gelecek benimde bi sene oldu bu ay. İnşallah sabrımızın sonu selametle biter belki bu ay olur kızz

Benim 9 cu ayim ende seninle ayni durumdayim canim dualarimdasiniz hep benim gibu kucagi bos olanlarin kucagini doldur yarabbim diye cok dua ediyorum ins bu ay gebe kaliriz

Amin inşalalh kız olur hatta ikiz olsun inslaalh seninki

Stres yapmayın, biraz akışına bırakın. Gine olmuyorsa bi doktora görünün. Ama en önemlisi stres yapmamak lazım gerçekten stres çok etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…