kızlar 8 haftalık Hamileyim tatile gidicem acil yardım :)

sekerpare39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
145
2
46
Kırklareli
merhaba kızlar 8 haftalık Hamileyim temmuzun 3 ünde eşimle tatile gidicez ama korkuyorum denize girmekte güneşlenmekte herhangi bi zaarar olurmu birde ben evlendiğim hafta herpes gecirmiştim enfeksion vucuda yerlesiyo sinsi sinsi ömür boyu kalıyo fırsat buldukca da nüksdio cokk sükür gebeliğimden beri gecirmedim ama simdi denize girince falan enfeksiyon kapar tekrarlar diyekorkuyorum bi akıl vrin tavsiyelerinizi bekliyorum birde kabızdan cok cekiyorum normalde hergn wc ye cıkardım simdi üç g de bi oda cok az =((

Canım öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun tatile çıkacaksan doktoruna danışmanda fayda var buradakiler çık yada çıkma diyemez bende sürekli sistit olan bir bayanım bu sene tatili iptal ettik bebeğimin sağlığı ve benim sağlığım için :) yaylaya çıkıcaz oda doktor 1 ay sonra yolculuk için izin verirse oda yoksa evdeyim bebeğim herşeyden önemli tabiki ana yüreği işte şimdiden :)

Benim de çok korktuğum bir konu:))
Biz de 29u memleket, 4u de tatile gideceğiz ve dün olması gereken adet hala olmadi eğer varsa iptal de edemeyiz giderim dinlene dinlene girmem denize havuza diyorum sn de bence fazla girme derim neme lazım mikrop falan kaparsin Allah muhafaza

ben girmiştim kızıma hamileyken doktrumda onaylamıştı havuz değil ama deniz iyi gelir demişti
ama ben 12 haftayı geçmiştim herhangi bir rahatsızlığımda yoktu siz bence doktorunuza danışın

doktoruna mutlaka danış gitmeden canım 3 ay dolmadan bana 2 saatlik yola bile gitme ilk bebeğin dedi denize girmende bi sakınca yok ama havuza falan girmemeye çalış sakın doktoruna sormadan çıkma

Ben 22 haftalık hamıleyım. 2 hafta sonra uzun surelı tatıle çıkıyoruz aksıne doktorum her hamıle tatıl yapmalı dıyor. O benı tesvık edıyor gıtmem ıcın. Sadece uzun yol da sureklı mola verip yürüyüş yapmak gerektıgını söylüyor. Yine de doktora danışın tabi. İlk 3 ay gecmedıgı ıcın bir sakınca görebilir.

Merhaba.Bende bu cumartesi doktororuma sordum tatil olayını.Bi sakıncası yok ama ıslak mayoyla falan fazla uzun süre kalma.Mantar falan çabuk oluşan bir durum sonuçta dedi.Birde güneşin altına saatlerce yatıp güneşlenme mümkünse gölgelik bi yerde uzan dedi.
Ama senin durumun farklı olabilir çünkü bi enfeksiyon surumun olduğunu söylüyosun.Onun için doktoruna sorarsan daha iyi olur.
Kabızlık içinde sabahları kivi yada kayısı ye.ara öğünlerde tahıllı mısır gevreklerinden ye braz faydası oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…