• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar abartıyor muyum sizce yoksa onun istekleri normal mi işin içinden çıkamadım :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Tanisali bir hafta oldu ama daha önceden yani yaklaşık bir aydır bakıştiginiz bi erkek size aşık oldum diyorsa doğru mudur ne kadar kısa sürede çok çabuk aşık oldun diye sorunca da uzun uzun bakışırken oldu diyorsa doğru mudur ve siz onu uyarmaniza rağmen elimi tutamazsın dememe rağmen daha ilk günden aşkım elini tutmak isterim diyorsa niyeti kötü müdür benden faydalanmak mi istiyordur ben mi abartıyorum sizce ilk günden elimi tutmak istemesi normal mi seven erkek ister mi önceden uyarmama rağmen ?

Tanisali bir hafta oldu ama daha önceden yani yaklaşık bir aydır bakıştiginiz bi erkek size aşık oldum diyorsa doğru mudur ne kadar kısa sürede çok çabuk aşık oldun diye sorunca da uzun uzun bakışırken oldu diyorsa doğru mudur ve siz onu uyarmaniza rağmen elimi tutamazsın dememe rağmen daha ilk günden aşkım elini tutmak isterim diyorsa niyeti kötü müdür benden faydalanmak mi istiyordur ben mi abartıyorum sizce ilk günden elimi tutmak istemesi normal mi seven erkek ister mi önceden uyarmama rağmen ?

Kızlar yardım edin ya

Peki bunlar dışında sana yakınlaşma çabası oldu mu? Herhangi bir lakayıt sözü?
Belki rahat bir insandır veya düşündüğün gibidir. Bilemedim.
Biraz gözlemle ve baştan kesin olarak söyle hızlı gitmek istemediğini...

Peki bunlar dışında sana yakınlaşma çabası oldu mu? Herhangi bir lakayıt sözü?
Belki rahat bir insandır veya düşündüğün gibidir. Bilemedim.
Biraz gözlemle ve baştan kesin olarak söyle hızlı gitmek istemediğini...

Hayır kesinlikle başka bir yakınlaşma çabası olmadi. Lakayt söz derken sürekli aşkım bitanem diyor seni seviyorum diyor benden de duymak istiyor bunları ama sizce ne yapmalıyım bende de hata var galiba çok hızlı başladık

Hayır kesinlikle başka bir yakınlaşma çabası olmadi. Lakayt söz derken sürekli aşkım bitanem diyor seni seviyorum diyor benden de duymak istiyor bunları ama sizce ne yapmalıyım bende de hata var galiba çok hızlı başladık

Yani rahatsız olacağın bir söz sarfetti mi diye sormuştum. İlk zamanlardan söylenmez diye bir şey diyemem herkesin kendi seçimidir.
Ama sonuçta birbirinizden hoşlanarak sevgili olmuşsunuz. bir ay sonra tutulur, iki ay sonra aşkım denir diye bir şey yok sonuçta. Yeter ki rahatsız edici davranışları olmasın. Bir süre devam et bakalım başladığı gibi hızlı gidecek mi arkadaşın..

Son düzenleme:
Sen daha bi iki gün önce konu açmamış mıydın numaramı versem mi ki diye?
Bu ne hız? :53: Ne ara sevgili oldunuz da aşık oldu anlamış değilim.
Daha o gün belliydi zaten anlattıklarından rahat biri olduğu ama bana hiçte iyi niyetli gelmedi. İlginç doğrusu.

Sen daha bi iki gün önce konu açmamış mıydın numaramı versem mi ki diye?
Bu ne hız? :53: Ne ara sevgili oldunuz da aşık oldu anlamış değilim.
Daha o gün belliydi zaten anlattıklarından rahat biri olduğu ama bana hiçte iyi niyetli gelmedi. İlginç doğrusu.

Evet numaramı verdim o kadar ikna edici konuştu ki çünkü o gün öyle demek istememiş özür dileyebilirim istersen dedi ayrıca kötü niyeti olsa direk gelip senden hoşlanıyorm deyip numaramı alırmış. Tamam belki aşık olmuş olabilir sonucta bayadr bakışıyordk beni de kendi gibi aşık sanıyor ama sen değil misin sanki diyor bir sürü iltifatlar ediyor . Elini tutmak isterim deyince ben canına okudum tabi diyor ki birşey demedim ki sadece sordum zaten zorla yapacak halim yok artk isteseende tutmam bu kadar kıracağını bilemedim diyor .. Hatta o kadar kızdım ki git başka kızlarla yap isteklerini dedim sen beni nasıl seviyorsun da başka kızlarla yap diyorsun dedi. Kafam çok karıştı yanımda o kadar ikna edici konuşmuştu ki ben senden öyle şeyler mi isterim niye böyle konuşuyorsun hiç rahatsı etmem ne zaman istersen mesaj atarım diyen biri ertesi günü hemen elini tutmak isterim demesi normaal mi sence evet gerçekten dediğin gibi aşırı rahat ve sosyal biri ben öyle değilm benim ilk ilişkim o dört bes kişiyle çıkmış bana dedi ki açıkçası kimseye deli divane aşık olmadım dedi . Off bilmiyorum ne yapayım ya üzülmek istemiyorum saf gibi ona kanıp :(

Dikkatli ol canım. Hemen öle yüz göz olma. Ben pek hoşlanmadım bu durumdan açıkçası. Ne öle aşkım de fln diyip duruyor? Sen düzgünce anlat. Ben hemen alışamam biraz zaman ver de. Eğer gerçekten aşıksa zaten anlayışla karşılayacaktır..

Arkadaşım sen de bu çocuktan hoşlanıyordun hani?
Yanlış mı hatırlıyorum acaba?
Günlerce bakıştın,arkadaşın senin hislerini ona söyledi,o başkasıyla çıktı diye üzüldün vs.
Sonunda geldi işte!!!
Ne güzel!!!
Neden kasıyorsun bu kadar?
Yok ilk günden el tuttu,ilk günden sevdiğini söyledi,yok niyeti ne?
Neyi sorguluyorsun ki?
Hoşlandığın adamın yanındasın,tadını çıkarsan...

ask.. bir haftada degil, bir dakika da bile birine duyulabilecek kadar cabuk gelisen, cabuk biten bir duygu.. ilk haftadan "seni seviyorum" dese bu cok fazla derdim ama asik olma durumu ayri birsey. ask bilinmeyene duyulan bir histir ve bir ay bakisirken size asik olmasi bence normal. Ama uyarilariniza ragmen elinizi tutuyor, ve tavri buraya konu acacaginiz kadar size samimi gelmiyorsa o zaman sezgilerinize kulak verin derim.

ayrica hic sevmem ilk haftadan askim maskim muhabbetini :37:

Back
X