Bebek Beslenmesi Kizlar Acele Cevap

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

burcuavcxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2007
248
23
98
39
benim oğlumda 10 gün yapmadığı oldu ama doktor bebeklerin günde 7 defa ve 7 günde 1 defa yapması normalmiş.endişelinme.bebeğin ne kadarlık?

Bebeğim 3 Gundur Buyuk Tuvaletini Yapamiyor ,sizde Bu Sorun Varmi Ne Yapmaliyim Yağ La Masaj Yapiyorum Ama Yinede Olmadi Ne Yapmaliyim

benim oğlumda 10 gün yapmadığı oldu ama doktor bebeklerin günde yedi defa ve yedi günde bir defa yapması normalmiş.endişelinme.bebeğin ne kadarlık

canım çok normal zeytin yağ içir,rezene çayı dene,poposunuda zeytin yağı ile yağla eğer emziriyorsan sende dikkatet çünkü direk etki yapıyor.

canım bana doktor soyledı hatta muayenede kendısı yaptı.ates olcen dereceler varya hanı eskı tıp doktorların kullandıgı.onu makatına sokup hafıf yuvarlıyorsun anında foslattı benım bebısım doktorun uzerıne kadar hemde.doktorum kakasını yapamadıgı zamanlarda bu sekılde yardım et dedı.ben daha once ıkı cay kasıgı zeytınyagı ıcırmıstım oda ıse yaramıstı ama doktorverme akcıgerlerıne kacarsa zatureye cevırır dedı

allah bağışlasın dene canım ama rahatsız diğilse bence müdehale etme.çünki o yapamasa çok ağlar

canım korkma ben daha tecrübeliyim kızım artık 2 yasında... eger aglamıyorsa ve zorlanmıyorsa sorun yok makatını sık sık zeytinyagla ovala iyi geliyo...Allah analı babalı büyütsün.....

Back
X