- 19 Mart 2025
- 45
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi kadinlarrkulubu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah vardır. 2-3 gün sonra tekrar deneyeceğimHalüsinasyon görmüyorsun ben de gördüm çok çok silik ama 3 gün gecikmede daha koyu çıkmalıydı belki geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar yap
Halüsinasyon görmüyorsun ben de gördüm çok çok silik ama 3 gün gecikmede daha koyu çıkmalıydı belki geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrar yap
Bence gebelik varrKızlar ben sanki silik bir çizgi görüyorum ama halüsinasyon da olabilirreglimin 3. gün gecikmesindeyim bir test yapayım dedim. Ama sanırım negatif
Eki Görüntüle 3594232
Canım ne yaptın sen benimde aynı çıktı üste ki dün alttaki bugünün testi adet günüm bugün bakalım cumaya kadar bekleyip kan vermek istiyorum nimo marka testDurumunuz ne oldu testim benimde aynı çıktı bu gün siz tekrarladınızmı
Merhaba. Sonucunuzu merak ettim. Hamilelik var mı?Kızlar ben sanki silik bir çizgi görüyorum ama halüsinasyon da olabilirreglimin 3. gün gecikmesindeyim bir test yapayım dedim. Ama sanırım negatif
Eki Görüntüle 3594232
Merhaba. Sonucunuzu merak ettim. Hamileliğiniz var mıCanım ne yaptın sen benimde aynı çıktı üste ki dün alttaki bugünün testi adet günüm bugün bakalım cumaya kadar bekleyip kan vermek istiyorum nimo marka test
Yarını bekliyorum tekrarlamak içinMerhaba. Sonucunuzu merak ettim. Hamileliğiniz var mı