Kızlar aciiill erken gebelikde negatif kasette pozitif

MyAngel0909

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
155
39
18
35
Herkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi

Eklentiler

• IMG_0127.webp
    IMG_0127.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 258
  • IMG_0125.webp
    IMG_0125.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 260
Adetten 6 gün önceyle adet günü bir mi yav :)) 5 gün önce %75 sonuç veriyor erken gebelikler, 6 gün önce varsa da çok düşükmüş görünme şansı zsten.
Ben hafif bir karartı görüyorum, telefonun ışığı kısık belki daha belirgin de olabilir

Beyaz test Artimed ise forumda onunla yanlış pozitif gören çok fazla kişi var😑
Ama 6 gün önceki testle bunu karşılaştıramayız🥺

Herkese Merhaba! Benim sat 12 ekim bugün regl olmam gerekti olmadım şüphelendim test yaptım çok sili çıktı 6 gün önce erken gebelik yaptım negatifti acaba olabilirmi yardımcı olurmusunuz çok heyecanlandım. Kan vermeye gitsemmi
Silik cizgiyi goruyorum. Kan testi ver bir kac gun adet gecikmesi var sa eger. Bizede haber ver😀

Silik cizgiyi goruyorum. Kan testi ver bir kac gun adet gecikmesi var sa eger. Bizede haber ver😀
Şimdi gitcez eşimle bakalım inşallah vardır kasık ağrım vardı regl günüm bugüm ama olmadım aslında erken ama benimki tecrübeden anladım ama ya yoksa diye cesaret edememiştim hatta görünce elim ayağım dolaştı

Bende gördüm sanki inş bebisin seninledir. Test verdin mi ?

Back
X