Kızlar acil adana veya kayseri de kızlık zarı dikimi?

yazyagmurumm

Rapunzel olma yolundaa :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
97
18
13
Kızlar bu iki ilden birinde yaptıran veya yapildigini bilen var mi :( durumum hic iyi degil fiyatlar ne kadar, can yakiyor mu, kanama oluyor mu :'( Lütfen beni yanlis anlamayin kimseyle birlikte olmadim yaptigim bi hata sonucu kendim yanlislikla bozdum ve 2 aydir bunun icin cok kötü oldum. Psikolojim bozuldu iyice :'( yakinlarda evlilik yok ama ben bi an once yaptirmak istiyorum. Bi kac yil icerisinde kendiliginden bozulmaz dimi? :'( :KK43:o_O

Kızlar bu iki ilden birinde yaptıran veya yapildigini bilen var mi :KK43: durumum hic iyi degil fiyatlar ne kadar, can yakiyor mu, kanama oluyor mu :'( Lütfen beni yanlis anlamayin kimseyle birlikte olmadim yaptigim bi hata sonucu kendim yanlislikla bozdum ve 2 aydir bunun icin cok kötü oldum. Psikolojim bozuldu iyice :'( yakinlarda evlilik yok ama ben bi an once yaptirmak istiyorum. Bi kac yil icerisinde kendiliginden bozulmaz dimi? :'( :KK43:o_O
merhaba canım bır arkadasım bu konuda derlıydı ıstersen onun izledıgı yollardan sende gıt o sorunsuz evlendı kayserıde tandıklar var

Kızlar bu iki ilden birinde yaptıran veya yapildigini bilen var mi :KK43: durumum hic iyi degil fiyatlar ne kadar, can yakiyor mu, kanama oluyor mu :'( Lütfen beni yanlis anlamayin kimseyle birlikte olmadim yaptigim bi hata sonucu kendim yanlislikla bozdum ve 2 aydir bunun icin cok kötü oldum. Psikolojim bozuldu iyice :'( yakinlarda evlilik yok ama ben bi an once yaptirmak istiyorum. Bi kac yil icerisinde kendiliginden bozulmaz dimi? :'( :KK43:o_O
bu arada nete pek gıremezsem dıye söyluyorum mail adresımı vereyım detaylı anlatayım ıstersen ankara37@outlook.com

ya yapay zar varmıs ama orjınalını bulmak önemlı bır tane netten aldı remsne boya cıktı onu eledık en sonnda bır yerden elden aldı ve sonuc pozıtıf rahatca evlendı :) yanı dikim olayından korktu bıraz canı tatlıydı çözümü böyle buldu :)

sakın diktirmeyın tecrube konusuyor hüsrana ugramayın paranız gıder canınızda bosa yanmıs olur ben ve bır arkadas epey bu konuda ugrastık baska çareler buldukm

Kayseride omer bayrak var gorustum kendisiyle 3bin tl istedi
bende 3000 eyaptırmıstım canım ama istanbulda ve malsef sonuc olumsuz oldu benım sonra bır arkadas daha vardı benım gıbı oda ankarada yaptırmıs onunkıde olumsuzdu kan gelmedı yanı bızde bızde yapay ürün almıstık bır yerden tavsıye üzerıne o sekılde idare ettık şimdi evlıyım ben aman dıkkat edın derım bu ömer beyı bılmem belkıde iyidir hıc yapmısmı daha önce deneyen varmı yanı onu?

bende 3000 eyaptırmıstım canım ama istanbulda ve malsef sonuc olumsuz oldu benım sonra bır arkadas daha vardı benım gıbı oda ankarada yaptırmıs onunkıde olumsuzdu kan gelmedı yanı bızde bızde yapay ürün almıstık bır yerden tavsıye üzerıne o sekılde idare ettık şimdi evlıyım ben aman dıkkat edın derım bu ömer beyı bılmem belkıde iyidir hıc yapmısmı daha önce deneyen varmı yanı onu?
Yaptiran bir tanidik var sonuc olumluydu o yuzden siz yapaydan mi sonuc aldiniz ?

Yaptiran bir tanidik var sonuc olumluydu o yuzden siz yapaydan mi sonuc aldiniz ?
tandıgın kişi cidden şanslıyımıs dıyecegım ama ne kadar tanıyorsun netten bulunma ıse dr asıstanıdır emın ol o sekılde kandırıldık dıkkat etmek lazım reklam amaclı sonuc alan cok :) bız yapay orjınal olanından bulduk bı yerden keşfettik ve o sekılde sonuc aldık yoksa halimiz haraptı yanı dikim falan ugrasmayın tavsıye etmem onun yerıne hem riski olmayan hem parası az hemde can yakmayan yapay ürün alın keske bız daha önce keşfetmiş olsaydık bu yapaylarıda hem paramız hem canımız boşa yanmasaydı kısmet işte bu arada yapaylarında hepsı orjınal degıl coğu çin malı işe yaramıyor doğru ve orjınalını bulmak önemlı

yanı sıtelerde orda burda diktirdim sonuc aldım yada bende yaptıracagım arastırıyorum hadı benle gıdelım vesaıre hıc ınanmayın düğünüm oldu ah kızlar kanadı bılmem ne hepsı reklam sahtekar para tuzagı yanı bız bu sekılde düşünüyoruz çünkü kurban olduk resmen bı dunya sıkıntı çektik neysekı son anda yapay zar getırttık bı yerlerden orjınalınıde yırttık pacayı

ah be güzelim üzme tatlı canını .. bence hiç yaptırma .. Allah görüyo nasılsa dediğin şekildeyse senin suçsuz olduğunu ..
niyetini ciddi düşündüğün zaman nişanlına evlenmeden 1 - 2 ay once durumu ızah et ...
bana Allah şahit de . birşey olmadığına dair ilişki anlamında ..
umarım anlayışla karşılar ve tüm üzüntün geçer . Allaha emanetsin

Merakimdan soruyorum yapay nasil oluyor
canım yapay zar cok yerde satılıyor ama ülkemızdekıler malesef çin malı orjınal degıl ama orjınal dıye sahtesını kakalıuorlar mıllete bız önce turkıyeden netten bır yerdne siparıs verdık geldı cok berbattı işe yaramadı sonra bır yerden daha aldık yıne aynı cıktı derken bırısı denk geldı orjınalı turkıyede yok bosa almayın almanyadan getırenler var orjınalını dedı bızde sıparıs verdık fıyatta uygundu gercekten denıldıgı gıbı işe yaradı bır adet dıye sıparıs verıyorsun içinde 2 tane yapay ürün var minik bır poşet gıbı bır seyın içinde bır kırmızı madde var vajınaya tarıf edıldıgı sekılde uyguluyorsun o ilişki sırasında dısarı kan olarak cıkıyor aynen kan renginde ve kıvamında yanı turkıyeden aldıklarımızında içinde 2 tane vardı bırı deneme evde kendın denemen anlaman içn dıgerı o gece kullanmak için ama turkıyeden kaç tane aldıysak berbattı dısarı bır sıvı falan cıkarmıyordu kan rengı yoktu resmen duvar boyası gıbı komık bır boya her yerını boyuyordu yanı vajınaya bır penıs gırse boya badana olur cıkar gunlerce kırmızı boya cıkmaz tükenmez kalem dökülmüş gıbı kanla alakası yoktu ve renk bıle komıktı onlarla ilişkiye girsek karsıdakı erkek bakıre degılsın bırde benle alaymı edıyorsun der yanı :) o dereceydı ama orjınal dıyerek satıyorlar zaten turkıyedekı satılanların uygulaması bıle farklıydı bellıydı yanı bır çakmalık oldugu neyse sonuc olarak bızım getırttıgımız işe yaradı aynı kan rengınde bır sıvı cıktı en azından ve leke bırakmıyordu boya oldugu belırsızdı olay bu yanı bu arada sımdılerde turkıyedede bazı uyanıklar alman malı dıye yıne çin malını kakalıyrloarmıs öyle duyduk almak ısteyen olursa dıkkat edın zaten adam gıbı orjınal satan bır tek yer bulmustuk baskada yoktu

ah be güzelim üzme tatlı canını .. bence hiç yaptırma .. Allah görüyo nasılsa dediğin şekildeyse senin suçsuz olduğunu ..
niyetini ciddi düşündüğün zaman nişanlına evlenmeden 1 - 2 ay once durumu ızah et ...
bana Allah şahit de . birşey olmadığına dair ilişki anlamında ..
umarım anlayışla karşılar ve tüm üzüntün geçer . Allaha emanetsin
valla bana kalırsa dikimle ugrasma sende bızım gıbı yap hem paran kalır hem canın yanmaz ama yınede sen bılırsın karar senın ama dikim dıyorsan cok cok ıyı arastır derım

yanı sıtelerde orda burda diktirdim sonuc aldım yada bende yaptıracagım arastırıyorum hadı benle gıdelım vesaıre hıc ınanmayın düğünüm oldu ah kızlar kanadı bılmem ne hepsı reklam sahtekar para tuzagı yanı bız bu sekılde düşünüyoruz çünkü kurban olduk resmen bı dunya sıkıntı çektik neysekı son anda yapay zar getırttık bı yerlerden orjınalınıde yırttık pacayı

Bizzat yasandi internetten tanismadim.

pekı para için reklam yapıyor yalan söyluyor olabılırmı cok dıkkat et bu devırde babana bıle guvenme :) ama guvendıgın bıryse kesın emınsen o zaman onun yaptırdıgı yere yaptır tabıkı dikime nıyetın varsa

pekı para için reklam yapıyor yalan söyluyor olabılırmı cok dıkkat et bu devırde babana bıle guvenme :) ama guvendıgın bıryse kesın emınsen o zaman onun yaptırdıgı yere yaptır tabıkı dikime nıyetın varsa
Yok emin ol babama da guvenmiyorum :) hala arastiriyorum bircok doktora
Yok emin ol guvenmiyorum.Siz kime yaptirdiysaniz soyleyin onlari eleyelim ne dersiniz.

Yok emin ol babama da guvenmiyorum :) hala arastiriyorum bircok doktora
Yok emin ol guvenmiyorum.Siz kime yaptirdiysaniz soyleyin onlari eleyelim ne dersiniz.
bu konuda cok tehdıtler huzursuzluklar yasadım ama karsımdakı ınsanlar sır saklamayı bılırse adını özelden yazarım şikayetcı olacaktım ama sagolsun dr lar hep bır benı rahatsız ettıler ve olay tehdıte hatta üzerıme araba sürmeye kadar gıttı yolda üzerime araba bıle sürüldü öldürmeye kalktılar yanı kendı karıyerlerı adları batar duyulur dıye

Back
X