• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil. Adetime 1 gün var ovulasyon testim boyle.

nuysnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2023
24
4
16
34
Adet oldum olacağim evde gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testiyle yaptim. Yorumlar misin.

Eklentiler

• 17470822595785118656923825586408.webp
    17470822595785118656923825586408.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 126
Merhabalar canım böyle olması normal vücudumuzda her zaman bu hormon bulunuyor, gebeliğe işaret olması için çok net iki çizgi olmalı aynı koyulukta, inşallah vardır bence adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapabilirsin❤️

Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Hayirli evlat olsun insallah. Benim icinde dua edin hamişlerin duasi kabul olur ♥️🧿
Canım ben hatırlamadığım kadar ovitrelle klomen femara gonalf tedavisi gördüm nasıl hissettirir bilirim🙏🏻 inşallah tutunmuştur bilemeyiz inşallah hayırlısıyla kolaylıkla evladını kucağına alırsın🙏🏻❤️ adet günün geçtikten sonra testini yap inşallah seninledir❤️ eğer değilse bile kötüyü düşünme ben üç seneden sonra doktor yüzü görmediğim ay öğrendim hamileliğimi🧿 inşallah sen bu ay öğren hayırlısıysa canımsın🧿🌼💙

Tabi herkeste böyle olacak diye bir şey yok bazılarında pik olmuyor gebeyken de

Merhabalar canım böyle olması normal vücudumuzda her zaman bu hormon bulunuyor, gebeliğe işaret olması için çok net iki çizgi olmalı aynı koyulukta, inşallah vardır bence adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapabilirsin❤️
Merhaba benim testime de bakar mısınız

Back
X