Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelikte ikiside kopkoyu oluyor pik gibi öyle biliyorumAdet oldum olacağim evde gebelik testi olmadigi icin ovulasyon testiyle yaptim. Yorumlar misin.
Merhabalar canım böyle olması normal vücudumuzda her zaman bu hormon bulunuyor, gebeliğe işaret olması için çok net iki çizgi olmalı aynı koyulukta, inşallah vardır bence adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapabilirsinKimse yok mu.??
Baya belirginmiş evet. Benimki oyle degil. NasipEki Görüntüle 3590742 Gecikmenin dördüncü gününde böyleydi testim
Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Hayirli evlat olsun insallah. Benim icinde dua edin hamişlerin duasi kabul olurEki Görüntüle 3590742 Gecikmenin dördüncü gününde böyleydi testim
Canım ben hatırlamadığım kadar ovitrelle klomen femara gonalf tedavisi gördüm nasıl hissettirir bilirimAllah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah. Hayirli evlat olsun insallah. Benim icinde dua edin hamişlerin duasi kabul olur![]()
Siz de pik olmuşEki Görüntüle 3590742 Gecikmenin dördüncü gününde böyleydi testim
Evet canım bu testten iki gün sonrada beta baktırıp öğrenmiştim gebeliğiSiz de pik olmuş
Bende yumurtlamadan 15 gün sonra böyle pik olmuştu adetime 2 gün kala. Betamda 60 di ama kimyasal olduEki Görüntüle 3590742 Gecikmenin dördüncü gününde böyleydi testim
Hayırlı olsunEvet canım bu testten iki gün sonrada beta baktırıp öğrenmiştim gebeliği
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınızBende yumurtlamadan 15 gün sonra böyle pik olmuştu adetime 2 gün kala. Betamda 60 di ama kimyasal oldu
Teşekkür ederim inşallah allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinHayırlı olsun
İnşallah çok teşekkür ederim sizinde sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallahİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınız![]()
Çok teşekkür ederimİnşallah çok teşekkür ederim sizinde sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah![]()
Canım normal çıkmış koyu deil bu gebelik olsaydı ikisi aynı koyulukta çıkardıKimse yok mu.??
Merhaba benim testime de bakar mısınızMerhabalar canım böyle olması normal vücudumuzda her zaman bu hormon bulunuyor, gebeliğe işaret olması için çok net iki çizgi olmalı aynı koyulukta, inşallah vardır bence adet gecikmesini bekleyip gebelik testi yapabilirsin![]()