kizlar acil akil verin :)

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
Ya biri vardi bana boyle yakin davraniyordu bende ilgisini hissedince onu izlemeye basladim(alici gozuyle) bendr etklenmeye hatta hoslanmaya basladim.ama herhangi bir girisim olmadi.oda sanirim hissettiki kendini geri cekti.belkide ben yanlis anladigim yakinligini.neyse cocuk nisanlanmis ve bugun ilk defa biraraya gelcez.ben sevgimi nefretimi uzuntumu nesemi disariya yansitirim elimde degil gizleyemiyirum duygularimi.onu gorunce nasil davranacagimi bilmiyorum.tebrik etmelimiyim.yada herkes tebrik ederken sessiz mi kalayim.ne yapayimki oda benim duygularimi yanlis anlamis izlenimi vereyim.kimseye durumumda bahsedemedim cunlu ikimiz aasinda gizli olan birseydi.1 saate evden cikacam.siz nasil davranirdiniz onurum kirilsin istemiyorum.tavsiyeleriniz icin tesekkurler canlar

Demek ki hoslanmamis, ya da hoslandi ama sonradan nisanlandigi kiz yaninda oldugu icin kendini geri cekti.Aranizda bir iliski baslamista aniden nisanlanmis gibi konusuyorsun. Sonuca bakacak olursan nisanlanmis. Kendisini tebrik etmene bile gerek yok, illa tebrik edeceksen kuru kuru tebrik edebilirsin. Duygularini kontrol etmeye bak, yoksa uzulursun.

Cocuk nisanli iken sana mi asildi? Anlatmadigin bir seyler mi var? :26:

Cocuk nisanli iken sana mi asildi? Anlatmadigin bir seyler mi var? :26:

Ya biz bi ortamda tanistik.bi kurs.bu cok ilgili davrandi bana.hic ilgilenmiyordum dikkatimi bile cekmiyordu.ama bi arkadasinda esra bu gidip gelip seni kesiyor haberin olsun dedi bende dikkat etmeye basladim.banda oyle geldi.acikcasi alici gozuyle bakmaya baslayinca tamda hayallerimdeki insan olduguna karar verdim.iki uc ay mesafeli ama samimi bir sekilde sohbet ettik ama resmi.yeni nisanlandigini ogrendim.kendimi bozuntuya vermemem lazim.o cok asil bi insan sucu kendimde buluyorum.sanirim anladi oda ilgimi ve bana aciyarak falan bakmasini istemiyorum derdim bu yani.ya esranin bana ilgisi yokmus ben yanlis anladim desin istiyorum

Medeni insanlar gibi tebrik et, duygularını dışa vurma ve bence ortamda çok kalma

Sagol tavsiyen icin.birazdan evden cikarim.insalllah hersey yolundaymis gibi davranabilirum
Mecbur girmem gereken bi ortam

Nisana gitme durumu yok.zaten nisanli

hımm ben de nişanında karşı karşıya geleceksiniz sandım.

mecburen karşılaşıyorsanız kursta, çok içten ve çok samimi bir şekilde kutlarsan sen de ona dostane yaklaşmış olursun. ama soğuk kutlarsan daha önce hoşlanmış olman düşüncesinden uzaklaştıramazsın onu. o izlenimi yıkmak istiyorsan gayet içten ol. abartmadan tabii.

nişana git gülümse ve tebrik et
yada hiç gitme
ama gidiceksen de sakın somurtup oturma

Bu konuda yanlissin. Goz ucuyla kesmek ve iliskiye baslamak farkli seyler. O kiz hep varmis arada birazcik ilgisi sana kaymis ama onunla nisanlanmis. Kimseye bir sey ispatlamana gerek yok, birine ispatlama geregi duymak ona hala ilgin oldugunu gosterir.

Acikcasi ben tebrikte etmezdim , onun oldugu ortama da girmezdim. Ayni ortamda olsak bile kendisini yok sayar, gormezlikten gelirdim.

Hiiim anladim sagol..insallah samimi gulumseme yaratabilirim :) onunla ilgileniyordum nisanlandigini duyunca essekten dusmuse dondum.dedigim gibi o cok kaliteli bir insan hata bende sanirim ben yanlis anlayip her lafini tavrini uzerime aldim.

Hiiim anladim sagol..insallah samimi gulumseme yaratabilirim :) onunla ilgileniyordum nisanlandigini duyunca essekten dusmuse dondum.dedigim gibi o cok kaliteli bir insan hata bende sanirim ben yanlis anlayip her lafini tavrini uzerime aldim.

o izlenimi o yaratmış sonuçta o yüzden o kadar da mükemmel biri olmayabilir.

görüşmek zorunda mısın?

herkes tebrik ediyorken, fazla lafı uzatmadan hayırlı olsun de geç.
eger ki hayatında baska bir kadın varken sana yeşil ışık yaktıysa bu gizlilik zaten onun sadakatsizligindendir...
selamını bile haketmeyenlerle gorusme ve tebrik konusunun bu kadar kafanı kurcalamasına da izin verme bence.

Fazla iyi niyetli pozlarına girme. Fazla mesafelide durma. İki durum da can yakar.
Olan olmuş. Kızın bir suçu yok hani abartarak davranabileceğin iki durumda nişanlısını üzer. Gerek yok hiç. Tebrik et gülümse ve geç. Ortalama davran yani.

tebrık et onu. ortamda senın hakkında konu acılırsa neler yapıyorsun vs dıye cok yogunum basımı kasıcak vaktım yok gibi yogunum ımajıı ver onu dusunmuyorum artk gibi bi hıs uyandırırsın

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum, o nişanlı bir insan ve sizde bunu öğrendikten sonra o yansıtmaktan korktugunuz duygularınızdan eser kalmamalı, ve bu insandan uzak durmalısınız, belli ki güvenilmez bir tip...

Athe mesaj kutun dolu, temizleyiver

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…