Ya biri vardi bana boyle yakin davraniyordu bende ilgisini hissedince onu izlemeye basladim(alici gozuyle) bendr etklenmeye hatta hoslanmaya basladim.ama herhangi bir girisim olmadi.oda sanirim hissettiki kendini geri cekti.belkide ben yanlis anladigim yakinligini.neyse cocuk nisanlanmis ve bugun ilk defa biraraya gelcez.ben sevgimi nefretimi uzuntumu nesemi disariya yansitirim elimde degil gizleyemiyirum duygularimi.onu gorunce nasil davranacagimi bilmiyorum.tebrik etmelimiyim.yada herkes tebrik ederken sessiz mi kalayim.ne yapayimki oda benim duygularimi yanlis anlamis izlenimi vereyim.kimseye durumumda bahsedemedim cunlu ikimiz aasinda gizli olan birseydi.1 saate evden cikacam.siz nasil davranirdiniz onurum kirilsin istemiyorum.tavsiyeleriniz icin tesekkurler canlar
ben olsam bir de nişanına gitmezdim.
Cocuk nisanli iken sana mi asildi? Anlatmadigin bir seyler mi var? :26:
Cocuk nisanli iken sana mi asildi? Anlatmadigin bir seyler mi var? :26:
Medeni insanlar gibi tebrik et, duygularını dışa vurma ve bence ortamda çok kalma
Nisana gitme durumu yok.zaten nisanli
Ya biz bi ortamda tanistik.bi kurs.bu cok ilgili davrandi bana.hic ilgilenmiyordum dikkatimi bile cekmiyordu.ama bi arkadasinda esra bu gidip gelip seni kesiyor haberin olsun dedi bende dikkat etmeye basladim.banda oyle geldi.acikcasi alici gozuyle bakmaya baslayinca tamda hayallerimdeki insan olduguna karar verdim.iki uc ay mesafeli ama samimi bir sekilde sohbet ettik ama resmi.yeni nisanlandigini ogrendim.kendimi bozuntuya vermemem lazim.o cok asil bi insan sucu kendimde buluyorum.sanirim anladi oda ilgimi ve bana aciyarak falan bakmasini istemiyorum derdim bu yani.ya esranin bana ilgisi yokmus ben yanlis anladim desin istiyorum
hımm ben de nişanında karşı karşıya geleceksiniz sandım.
mecburen karşılaşıyorsanız kursta, çok içten ve çok samimi bir şekilde kutlarsan sen de ona dostane yaklaşmış olursun. ama soğuk kutlarsan daha önce hoşlanmış olman düşüncesinden uzaklaştıramazsın onu. o izlenimi yıkmak istiyorsan gayet içten ol. abartmadan tabii.
Hiiim anladim sagol..insallah samimi gulumseme yaratabilirim :) onunla ilgileniyordum nisanlandigini duyunca essekten dusmuse dondum.dedigim gibi o cok kaliteli bir insan hata bende sanirim ben yanlis anlayip her lafini tavrini uzerime aldim.
görüşmek zorunda mısın?
herkes tebrik ediyorken, fazla lafı uzatmadan hayırlı olsun de geç.
eger ki hayatında baska bir kadın varken sana yeşil ışık yaktıysa bu gizlilik zaten onun sadakatsizligindendir...
selamını bile haketmeyenlerle gorusme ve tebrik konusunun bu kadar kafanı kurcalamasına da izin verme bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?