G gns-gns Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 38 7 1 Cuma 18:58 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #1 Adetim bir kaç gün gecikti innovita marka gebelik testi yaptım ikinci çizgi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bakar mısınız Eklentiler IMG_8973.webp 24,7 KB · Görüntüleme: 43
Adetim bir kaç gün gecikti innovita marka gebelik testi yaptım ikinci çizgi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bakar mısınız
O ova3602 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 119 11 13 26 Cuma 20:55 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #2 gns-gns .!.: Adetim bir kaç gün gecikti innovita marka gebelik testi yaptım ikinci çizgi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bakar mısınız Genişletmek için tıkla... Eğer ilk 10 dakikada falan çıktıysa doğrudur kuruma değildir sonrasındaysa kurumadır
gns-gns .!.: Adetim bir kaç gün gecikti innovita marka gebelik testi yaptım ikinci çizgi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bakar mısınız Genişletmek için tıkla... Eğer ilk 10 dakikada falan çıktıysa doğrudur kuruma değildir sonrasındaysa kurumadır
G gns-gns Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 38 7 1 Cuma 20:59 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #3 ova3602 .!.: Eğer ilk 10 dakikada falan çıktıysa doğrudur kuruma değildir sonrasındaysa kurumadır Genişletmek için tıkla... İlk 10dk da çıktı
ova3602 .!.: Eğer ilk 10 dakikada falan çıktıysa doğrudur kuruma değildir sonrasındaysa kurumadır Genişletmek için tıkla... İlk 10dk da çıktı
O ova3602 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 119 11 13 26 Cuma 21:00 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #4 gns-gns .!.: İlk 10dk da çıktı Genişletmek için tıkla... O zaman yüksek ihtimalle doğru istersen bi kan ver ya da yarın tekrar bi test yap
gns-gns .!.: İlk 10dk da çıktı Genişletmek için tıkla... O zaman yüksek ihtimalle doğru istersen bi kan ver ya da yarın tekrar bi test yap
G gns-gns Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 38 7 1 Cuma 21:06 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #5 ova3602 .!.: ova3602 .!.: O zaman yüksek ihtimalle doğru istersen bi kan ver ya da yarın tekrar bi test yap Genişletmek için tıkla... Hcg ikinci te tek çıktı ama ovulasyonlar çift çizgi bide sabah deneyeceğim Genişletmek için tıkla...
ova3602 .!.: ova3602 .!.: O zaman yüksek ihtimalle doğru istersen bi kan ver ya da yarın tekrar bi test yap Genişletmek için tıkla... Hcg ikinci te tek çıktı ama ovulasyonlar çift çizgi bide sabah deneyeceğim Genişletmek için tıkla...
O ova3602 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 119 11 13 26 Cuma 21:08 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #6 Aynen sabah ilk idrarla dene
G gns-gns Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 38 7 1 Cuma 21:11 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #7 ova3602 .!.: Aynen sabah ilk idrarla dene Genişletmek için tıkla... Alt karında acaip sancılar var sizde de var mı
ova3602 .!.: Aynen sabah ilk idrarla dene Genişletmek için tıkla... Alt karında acaip sancılar var sizde de var mı
O ova3602 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 119 11 13 26 Cuma 21:15 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #8 gns-gns .!.: Alt karında acaip sancılar var sizde de var mı Genişletmek için tıkla... Ben hiç hamilelik yaşamadım ama yumurtlama günlerinde falan oluyo bi arkadaşım hamile o öyle ağrılarının olduğunu söylemişti
gns-gns .!.: Alt karında acaip sancılar var sizde de var mı Genişletmek için tıkla... Ben hiç hamilelik yaşamadım ama yumurtlama günlerinde falan oluyo bi arkadaşım hamile o öyle ağrılarının olduğunu söylemişti
G gns-gns Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2025 38 7 1 Cuma 21:18 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #9 gns-gns .!.: Alt karında acaip sancılar var sizde de var mı Genişletmek için tıkla... Ara ara giriyor ova3602 .!.: Ben hiç hamilelik yaşamadım ama yumurtlama günlerinde falan oluyo bi arkadaşım hamile o öyle ağrılarının olduğunu söylemişti Genişletmek için tıkla... cok merak ediyorum yumurtlama mı acaba
gns-gns .!.: Alt karında acaip sancılar var sizde de var mı Genişletmek için tıkla... Ara ara giriyor ova3602 .!.: Ben hiç hamilelik yaşamadım ama yumurtlama günlerinde falan oluyo bi arkadaşım hamile o öyle ağrılarının olduğunu söylemişti Genişletmek için tıkla... cok merak ediyorum yumurtlama mı acaba
O ova3602 Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2025 119 11 13 26 Cuma 21:48 Konu Sahibi Konu Sahibi gns-gns #10 gns-gns .!.: Ara ara giriyor cok merak ediyorum yumurtlama mı acaba Genişletmek için tıkla... Adetine yakınsa ve adet döngün düzenliyor değildir
gns-gns .!.: Ara ara giriyor cok merak ediyorum yumurtlama mı acaba Genişletmek için tıkla... Adetine yakınsa ve adet döngün düzenliyor değildir