Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer ilk 10 dakikada falan çıktıysa doğrudur kuruma değildir sonrasındaysa kurumadırAdetim bir kaç gün gecikti innovita marka gebelik testi yaptım ikinci çizgi kuruma çizgisi mi yoksa pozitif mi bakar mısınız
İlk 10dk da çıktıEğer ilk 10 dakikada falan çıktıysa doğrudur kuruma değildir sonrasındaysa kurumadır
O zaman yüksek ihtimalle doğru istersen bi kan ver ya da yarın tekrar bi test yapİlk 10dk da çıktı
Hcg ikinci te tek çıktı ama ovulasyonlar çift çizgi bide sabah deneyeceğimO zaman yüksek ihtimalle doğru istersen bi kan ver ya da yarın tekrar bi test yap
Alt karında acaip sancılar var sizde de var mıAynen sabah ilk idrarla dene
Ben hiç hamilelik yaşamadım ama yumurtlama günlerinde falan oluyo bi arkadaşım hamile o öyle ağrılarının olduğunu söylemiştiAlt karında acaip sancılar var sizde de var mı
Ara ara giriyorAlt karında acaip sancılar var sizde de var mı
cok merak ediyorum yumurtlama mı acabaBen hiç hamilelik yaşamadım ama yumurtlama günlerinde falan oluyo bi arkadaşım hamile o öyle ağrılarının olduğunu söylemişti
Adetine yakınsa ve adet döngün düzenliyor değildirAra ara giriyor
cok merak ediyorum yumurtlama mı acaba
Son durumunuz nedirAra ara giriyor
cok merak ediyorum yumurtlama mı acaba
Regl oldumSon durumunuz nedir![]()