Kızlar acil bakar mısın lütfen?

Pembikbulut

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2024
421
143
23
Kızlar sizce var mı gebelik

Eklentiler

• IMG_20240723_190825.webp
    IMG_20240723_190825.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
Benim de 3.5 çıktı. Daha reglime 6 gün var belki yükselmez mi değerimiz bilmiyorum ki :/ sizin regl gecikti mi

Benim de 3.5 çıktı. Daha reglime 6 gün var belki yükselmez mi değerimiz bilmiyorum ki :/ sizin regl gecikti mi
3.5 yükselebilir de düsenilir de. şaibeli bir değer. ama konu sahibininki 0 eğer regl gecikmemisse belki yükselir ama su an negatif

3.5 yükselebilir de düsenilir de. şaibeli bir değer. ama konu sahibininki 0 eğer regl gecikmemisse belki yükselir ama su an negatif
Pazar günü kan vermiştim bir daha ne zaman versem. Acaba regl gecikmesini beklesem mi bilemiyorum ya. Kafam çok karışık bi yanım hemen ver diyor bir yanım bekle

Yukselme olmadı mı peki 1.20 den. 3.5 için umut var mı acaba
hayır o ay regl oldum. zaten doktorum muayene edip 2-3 güne regl olursun demisti. 2 gğn sonra regl oldum 😂 ama sizinki 5e yakın bir değer eğer gebelik varsa yarın kan verin çıkar. ama tabii ki en sağlıklısı regl gecikmesini beklemek.

Yok maalesef negatif. Regliniz gecikti mi? Gecikmediyse doktor o yüzden öyle demiştir
değer 0.4 negatif yani. benim doktorum 1.20ylen bile direkt negatif demisti. sizinki nasıl süpheli gördü? regle daha çok mu var?
Beta değeri önce kanda sonra idrarda ortaya çıkar. Adetiniz gecikmiş miydi?

Dört gün gecikti canım

Back
X