Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 eyluldeki deger sonrasi kese gorunmesi gerekir. Doktora gitmenizde fayda var08/09/2021 tarihinde beta hcg verdim 1743,0 çıktı. 13/09/2021tarihinde Bugün tekrar beta hcg verdim fakat faeklı bir hastanede verdim bu sefer 1000,0 çıktı daha önce de kimyasal gebelik geçirmiştim çok korkuyorum yine bir şey olacak diye dış gebelik falan olabilir mi
Sizi üzmek istemem ama değeriniz düşmüş sağlıksız bir gebelik gibi kimyasala dönmüş doktora gittiniz mi08/09/2021 tarihinde beta hcg verdim 1743,0 çıktı. 13/09/2021tarihinde Bugün tekrar beta hcg verdim fakat faeklı bir hastanede verdim bu sefer 1000,0 çıktı daha önce de kimyasal gebelik geçirmiştim çok korkuyorum yine bir şey olacak diye dış gebelik falan olabilir mi
8 eyluldeki deger sonrasi kese gorunmesi gerekir. Doktora gitmenizde fayda var
Kanamam yok ama inşallah değildirSizi üzmek istemem ama değeriniz düşmüş sağlıksız bir gebelik gibi kimyasala dönmüş doktora gittiniz mi
İnşallah tabi ki sağlıkla ilersin ama değerin düşmesi iyi değil .Kanamam yok ama inşallah değildir
Kanamam yok ama inşallah değildir
Kan degerleriniz nasil ilerledi bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay tekrat hamile kaldim 6 gunluk gecikme ile kan degeri 1113 cıktıKanamam yok ama inşallah değildir