Kızlar acil bakar mısınız bu pik mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi alim34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

alim34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
69
9
36
35
image.webp

Evet canm ılk kez kullanıcam da heyecan yaptım kaç gündür çok silikti ilk kez bu kadar koyu oldu
O hafif çizginin yanındaki ile eşit renkte veya daha koyu olması lazım pik için, yavaş yavaş koyulaştıysa birkaç güne pik olur

Ne zamandandır deniyorsunuz pcos musun
6 ay oldu yok hiç bir sıkıntım her ay bu ay kesin diyorum olmuyor çok üzülüyorum bu ay tesadüfen ovulasyon testleri karsıma cıktı deneyenler hemen hamıle kalıyormus ama testi yanlıs yorumlamaktsn korkuyorum

İki çizgi aynı renk ise veya t daha koyu ise o günü ve önündeki bir kaç günü mutlaka değerlendir, çizgi pikten sonra silikleşecek artık bitti diyip bırakma tekrar silikleşince çatlama olmuş demek devam et.

İki çizgi aynı renk ise veya t daha koyu ise o günü ve önündeki bir kaç günü mutlaka değerlendir, çizgi pikten sonra silikleşecek artık bitti diyip bırakma tekrar silikleşince çatlama olmuş demek devam ett

Teşekkür ederim canm vucut sıcaklıgım cok yüksekti şimdi düştü acaba test yanlıs mı gösterdi

İki çizgi aynı renk ise veya t daha koyu ise o günü ve önündeki bir kaç günü mutlaka değerlendir, çizgi pikten sonra silikleşecek artık bitti diyip bırakma tekrar silikleşince çatlama olmuş demek devam et.
Yeni yaptım sımdı yine aynı çıktı tahmini ne zaman koyulasır

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    74,7 KB · Görüntüleme: 10
Ne zamandan beri yapıyorsunuz ofasyon testini sıvı alımına da dikkat etmen lazım
Adetin 6. Günü bSlDım ilk zamanlar aşırı silikti bugün böyle koyulastı ama sanırım yeterli değil talimata uygun yapıyorm 2 saat su ıcmıyorum öğleden sonra yapıyorm

Back
X