Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canm ılk kez kullanıcam da heyecan yaptım kaç gündür çok silikti ilk kez bu kadar koyu olduOvülasyon mu bu? Pik değil
O hafif çizginin yanındaki ile eşit renkte veya daha koyu olması lazım pik için, yavaş yavaş koyulaştıysa birkaç güne pik olurEvet canm ılk kez kullanıcam da heyecan yaptım kaç gündür çok silikti ilk kez bu kadar koyu oldu
Teşekkür ederim cankm sen gebesin galibaO hafif çizginin yanındaki ile eşit renkte veya daha koyu olması lazım pik için, yavaş yavaş koyulaştıysa birkaç güne pik olur
Evet inşallah darısı en kısa sürede hayırlısıyla sana olsunTeşekkür ederim cankm sen gebesin galiba
Amin canımmmm çok dua istiyorum lütfen hamilenn duası kabul olurmus sağlıkla al kucagınaEvet inşallah darısı en kısa sürede hayırlısıyla sana olsun![]()
Ne zamandandır deniyorsunuz pcos musunAmin canımmmm çok dua istiyorum lütfen hamilenn duası kabul olurmus sağlıkla al kucagına
6 ay oldu yok hiç bir sıkıntım her ay bu ay kesin diyorum olmuyor çok üzülüyorum bu ay tesadüfen ovulasyon testleri karsıma cıktı deneyenler hemen hamıle kalıyormus ama testi yanlıs yorumlamaktsn korkuyorumNe zamandandır deniyorsunuz pcos musun
İki çizgi aynı renk ise veya t daha koyu ise o günü ve önündeki bir kaç günü mutlaka değerlendir, çizgi pikten sonra silikleşecek artık bitti diyip bırakma tekrar silikleşince çatlama olmuş demek devam ett
Canım t nin c kadar koyu olması lazım. Eski ovulasyom testlerine göre koyulur varsa günün yaklaşıyor demektir. Takip etmeye devam et.
Yeni yaptım sımdı yine aynı çıktı tahmini ne zaman koyulasırİki çizgi aynı renk ise veya t daha koyu ise o günü ve önündeki bir kaç günü mutlaka değerlendir, çizgi pikten sonra silikleşecek artık bitti diyip bırakma tekrar silikleşince çatlama olmuş demek devam et.
Adet olduğun günden say bugün kaçıncı günün ve kaç günde bir regl oluyorsunYeni yaptım sımdı yine aynı çıktı tahmini ne zaman koyulasır
Ne zamandan beri yapıyorsunuz ofasyon testini sıvı alımına da dikkat etmen lazımYeni yaptım sımdı yine aynı çıktı tahmini ne zaman koyulasır
10. Gün bugün canımAdet olduğun günden say bugün kaçıncı günün ve kaç günde bir regl oluyorsun
24 gün döngüm bugün 10 . Gün10. Gün bugün canım
Benim 16.günde pik oluyordu az daha sabret10. Gün bugün canım
Adetin 6. Günü bSlDım ilk zamanlar aşırı silikti bugün böyle koyulastı ama sanırım yeterli değil talimata uygun yapıyorm 2 saat su ıcmıyorum öğleden sonra yapıyormNe zamandan beri yapıyorsunuz ofasyon testini sıvı alımına da dikkat etmen lazım