• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız bugün normal gebelik testi yaptım

berillimsi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
40
0
1
22
Silik çıktı böyle var mıdır adetime on gün kalmış

Eklentiler

• IMG_4489.webp
    IMG_4489.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 93
Test bozuk olabilir canım pozitiflik yok ama kuruma çizgisi var o kısımda erken gebelik testiyle dene bence adetine 6 gün kala

Erken gebelikte böyle çıktı sonra tekrar yaptım negatif çıktı

Eklentiler

• IMG_4235.webp
    IMG_4235.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 89
10 gün önce mümkün değil biyolojik olarak mümkün değil. Testlere pek güvenmeyin kafalarına göre pozitif çıkarıyolar çoğunlukla. Gecikmeniz olunca kan verin direkt.

Testte bariz çıkmış ama kan vermek en sağlamı ayrıca adetten önce kanda çıksa bile kimyasal gebelik olabiliyor yani adet gecikmesi Kese görmek vs önemli adet öncesi boşa telaş yapmayın akışına bırakın bence

Benim 10 gün önce erken gebelik testinde pozitif çıktı🫠
Kan verin en sağlıklısı
Şöyle söyleyeyim erken yumurtlama görmüşsünüz o yüzden öyle çıkmış. Ama o takvimde gördüğünüz beklenen adet tarihiniz değilmiş. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür. Yumurtlamadan 4 gün sonra gebelik olduysa henüz rahminizde değildir beta hormonu salgılayamaz. Siz 10 gün var sanıyordunuz belli ki yumurtlamanız erken olmuş misal aslında 2 gün vardı adetinize... Diğer türlü mümkün değil.

Şöyle söyleyeyim erken yumurtlama görmüşsünüz o yüzden öyle çıkmış. Ama o takvimde gördüğünüz beklenen adet tarihiniz değilmiş. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür. Yumurtlamadan 4 gün sonra gebelik olduysa henüz rahminizde değildir beta hormonu salgılayamaz. Siz 10 gün var sanıyordunuz belli ki yumurtlamanız erken olmuş misal aslında 2 gün vardı adetinize... Diğer türlü mümkün değil.
26 haziranda doktor kontrolünde yumurtlamış göründüm 3 temmuzda silik çıktı 4 temmuzda da kanda çıktı sat 14 haziran

26 haziranda doktor kontrolünde yumurtlamış göründüm 3 temmuzda silik çıktı 4 temmuzda da kanda çıktı sat 14 haziran
İki yumurtlama görmüşsünüzdür gebelik ilkinde oluşmuştur. Aksi takdirde incelenmeniz lazım süper insan ve süper bebek olarak.

Konudan bağımsız size bişey soracam eşim çocuk istemiyor açık ve net bi şekilde. Ben korunmuyorum oda sadece geri çekilme yöntemini kullanıyor bu kadar açık yazmam daki sebeb bana yardımcı olabilir misiniz ben hamilemiyim değilsem nasl hamile kalabilirim eşime rağmen

Konudan bağımsız size bişey soracam eşim çocuk istemiyor açık ve net bi şekilde. Ben korunmuyorum oda sadece geri çekilme yöntemini kullanıyor bu kadar açık yazmam daki sebeb bana yardımcı olabilir misiniz ben hamilemiyim değilsem nasl hamile kalabilirim eşime rağmen
İstemediği bi çocuğu doğurmak hem bebeğinize hem eşinize haksızlık değil mi lütfen yapmayın

Ama kendi fikri değil ki çocuklara olan sevgisini ben biliyorum ailesi istemiyor oda istemediğini düşünüyor sadece

Back
X