- 26 Eylül 2025
- 40
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi berillimsi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10 gün önce erken gebelik testinde pozitif çıktı10 gün önce mümkün değil biyolojik olarak mümkün değil. Testlere pek güvenmeyin kafalarına göre pozitif çıkarıyolar çoğunlukla. Gecikmeniz olunca kan verin direkt.
Şöyle söyleyeyim erken yumurtlama görmüşsünüz o yüzden öyle çıkmış. Ama o takvimde gördüğünüz beklenen adet tarihiniz değilmiş. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür. Yumurtlamadan 4 gün sonra gebelik olduysa henüz rahminizde değildir beta hormonu salgılayamaz. Siz 10 gün var sanıyordunuz belli ki yumurtlamanız erken olmuş misal aslında 2 gün vardı adetinize... Diğer türlü mümkün değil.Benim 10 gün önce erken gebelik testinde pozitif çıktı
Kan verin en sağlıklısı
26 haziranda doktor kontrolünde yumurtlamış göründüm 3 temmuzda silik çıktı 4 temmuzda da kanda çıktı sat 14 haziranŞöyle söyleyeyim erken yumurtlama görmüşsünüz o yüzden öyle çıkmış. Ama o takvimde gördüğünüz beklenen adet tarihiniz değilmiş. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülür. Yumurtlamadan 4 gün sonra gebelik olduysa henüz rahminizde değildir beta hormonu salgılayamaz. Siz 10 gün var sanıyordunuz belli ki yumurtlamanız erken olmuş misal aslında 2 gün vardı adetinize... Diğer türlü mümkün değil.
İki yumurtlama görmüşsünüzdür gebelik ilkinde oluşmuştur. Aksi takdirde incelenmeniz lazım süper insan ve süper bebek olarak.26 haziranda doktor kontrolünde yumurtlamış göründüm 3 temmuzda silik çıktı 4 temmuzda da kanda çıktı sat 14 haziran
Öyle bir şey iddia etmedim fakat erken hissedenler de var bilginize.İki yumurtlama görmüşsünüzdür gebelik ilkinde oluşmuştur. Aksi takdirde incelenmeniz lazım süper insan ve süper bebek olarak.
İstemediği bi çocuğu doğurmak hem bebeğinize hem eşinize haksızlık değil mi lütfen yapmayınKonudan bağımsız size bişey soracam eşim çocuk istemiyor açık ve net bi şekilde. Ben korunmuyorum oda sadece geri çekilme yöntemini kullanıyor bu kadar açık yazmam daki sebeb bana yardımcı olabilir misiniz ben hamilemiyim değilsem nasl hamile kalabilirim eşime rağmen
Hissedersin hissetmezsin bilemem her kadının vücudu farklı. Ama testte 4 günlük gebelik çıkmaz bilimsel olarak im kan sız.Öyle bir şey iddia etmedim fakat erken hissedenler de var bilginize.