• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız bugün normal gebelik testi yaptım

Konudan bağımsız size bişey soracam eşim çocuk istemiyor açık ve net bi şekilde. Ben korunmuyorum oda sadece geri çekilme yöntemini kullanıyor bu kadar açık yazmam daki sebeb bana yardımcı olabilir misiniz ben hamilemiyim değilsem nasl hamile kalabilirim eşime rağmen
Çocuk istemeyen birinden ona rağmen çocuk yapmaya çalışmayın kesinlikle. Hem kendinizi hem evliliğinizi hırpalarsınız. Ailesine ne bide sizin çocuk yapıp yapmamanız onlara mı kaldı. Kaldıysa hele ki böyle bi adamdan asla çocuk yapmayın istese bile. O ne ya öyle saçma şey mi olur

Konudan bağımsız size bişey soracam eşim çocuk istemiyor açık ve net bi şekilde. Ben korunmuyorum oda sadece geri çekilme yöntemini kullanıyor bu kadar açık yazmam daki sebeb bana yardımcı olabilir misiniz ben hamilemiyim değilsem nasl hamile kalabilirim eşime rağmen
Evlenmeden önce en detaylı konuşulması gereken konulardan biri de bu. Çocuk istemeyen biriyle isteyen biri evlenirse mutsuz olurlar, bir tarafın istemediği bir hayat yaşanır. Bu yüzden boşanan insanlar var, iyi düşünün.

Back