Tabiki çok saolun keseyi görünce haber veririm yazarım çok teşekkürlerNe demek rica ederim baska bir sorunuz olursa ve hayırlı haberlerinizi mutlaka bekliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabiki çok saolun keseyi görünce haber veririm yazarım çok teşekkürlerNe demek rica ederim baska bir sorunuz olursa ve hayırlı haberlerinizi mutlaka bekliyorum![]()
Bende teşekkür ederim konuşup sıkıntılarımıza ortak olmak ne güzelTabiki çok saolun keseyi görünce haber veririm yazarım çok teşekkürler![]()
Evet kahvaltı yapıyorum şuan hemde çok mutluyum burada oldugum için sizde moral olduysam ne mutlu banaBende teşekkür ederim konuşup sıkıntılarımıza ortak olmak ne güzel![]()
Afiyet olsun tabikide oldu sagolunEvet kahvaltı yapıyorum şuan hemde çok mutluyum burada oldugum için sizde moral olduysam ne mutlu bana![]()
Ama bariz çıkmış hepsinde umarım bu sefer yanıltmaz ve yani dediğin gibi hepsimi yaniltacakBunlar dün yaptıklarım sabah çizgiyi görünce çok idrar bekletmeden diğerlerini de yaptım bu sabah yine yaptım ve çok şükür test bitti daha yapmayacak olmam sevindiriyor biraz![]()
Bide farkındaysan git gide koyulasmisBunlar dün yaptıklarım sabah çizgiyi görünce çok idrar bekletmeden diğerlerini de yaptım bu sabah yine yaptım ve çok şükür test bitti daha yapmayacak olmam sevindiriyor biraz![]()
Ovulasyon testi de pik ay ne bileyim ya ne zor işlermiş bunlarAma bariz çıkmış hepsinde umarım bu sefer yanıltmaz ve yani dediğin gibi hepsimi yaniltacak![]()
Öyle vallahi zor ama sonuçlar mutluluk huzur Rabbım yüzümüzü güldürsünOvulasyon testi de pik ay ne bileyim ya ne zor işlermiş bunlar![]()
Evet bir de beş gün var yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti silik çıkması normaldir diye düşünüyorum tabi varsaa...( Kendini kaptırma)Bide farkındaysan git gide koyulasmis
Evet ama 8 ocağa da bisey kalmamış içini ferah tut inşallah vardır hepsinde çıktığına göreEvet bir de beş gün var yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti silik çıkması normaldir diye düşünüyorum tabi varsaa...( Kendini kaptırma)![]()
İnşallahhh Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet ama 8 ocağa da bisey kalmamış içini ferah tut inşallah vardır hepsinde çıktığına göre![]()
Amin inşallah hayırlı sağlıklı bir şekildeİnşallahhh Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()