Sünnet kızlar acil bakar mısınız sünnetten sonraki şişlik resimli

Arkadaşlar abartmayin..kimse bakiiin oğlumun aslan pipisi modunda değil. Yasayan oldumu diye sormuş. Ayrica her organi yazdigimizda foto çıkıyor. .cogunu da doktorlar hastaneler koyuyor...insana teshirci gibi davranmayin.. bu sitede gogus kafesime sperm geldi az evvel kizardi bakin diye konu acildi foto kondu masallah kimse o zaman elestirmedi herkes birer doktor gibi alerjik duruyor dedi..bunu da hatirliyorum yani.

Belki sargi sıkı sarildiysa ozmn da sislik morarma oluyo.doktor normal dediyse korkmayin.benim oglumda 1 sene olcak dikis yerleri sis sis diruyo iz gibi yani.

Arkadaşlar abartmayin..kimse bakiiin oğlumun aslan pipisi modunda değil. Yasayan oldumu diye sormuş. Ayrica her organi yazdigimizda foto çıkıyor. .cogunu da doktorlar hastaneler koyuyor...insana teshirci gibi davranmayin.. bu sitede gogus kafesime sperm geldi az evvel kizardi bakin diye konu acildi foto kondu masallah kimse o zaman elestirmedi herkes birer doktor gibi alerjik duruyor dedi..bunu da hatirliyorum yani.
Kocasinin sirtinda tirnak izimi bu yoksa baska bi izmi diye kocasinin komple sirtini cekip koymustu biri.

Geçmiş olsun ben gördüm fotoyu ama kaldirdiginiz iyi olmuş
Hemen doktora götürün korkmayın bişey olmaz normaldir 2 gün sonra ilaçlarını verin düzelir inşallah

meme yapma diye bir terim var biliyomusunuz bilmiyorum ama pipi deliğinin alt kısmında o şekilde şişme var doktor zarlarda şişme olur pipide şişme olur demişti kastettiği böyle bişey mi diye burda deneyimli bayanlara danışmak istedım

şu anda doktora gitme imkanınız yoksa whats ap tan doktorunuza atın fotoğrafı.

Bu konuya kayıtsız kalamadım resmi görmemiş olmama rağmen yapılan yorumlar şok etti beni.. Oradaki resimde atıyorum çocuğun ismi 'x' olsun üzerinde mi yazıyor yıllar yıllar sonra o küçücük çocuk büyüdüğünde hasbel kader Bebek p'si yazıp aratacakta karşısına kk daki bu foto mu çıkacak bak x senın p.pin diye?
Bir insan yardım almak için buraya yazmadan önce sözde kendini bilir kişi sanan bazı yorumculara mı danışması gerekiyor?
Konu sahibi arkadasa da geçmiş olsun diyorum..

KK da bu bir adet oldu. Bazı müdavimler var. Bir de yeni üyeler veya işte forumlarda konularda aktif olmayanlar. Bu müdavimler dışında birazcık müstehcen veya normalin biraz üzerinde paylaşımlar ve yorumlar oldu mu hepsi toplanıp akbaba gibi dönmeye başlıyorlar. Çocuğun mahremiyeti o yaşlarda annesine babasına aittir. Doktora götürüp muayene edilme gerektiğinde çocuğa mı danışıyoruz oğlum göstermek ister misin şeklinde? Hayır tabi ki. Bu durumda da annesi bunu paylaşmışsa kimseye ahlak bekçiliği yapmak düşmez. Kaldı ki konuyu saptırıyorsunuz bence. Yardım almak isteyen insanı da zan altında bırakıyorsunuz. Lütfen biraz daha sakin olun bu tarz durumlarda.

Destek olana arkadaslarima cok tesekkur ederim duyarliliginiz beni mutlu etti Allah im kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin ufacik biseyde panik oluyor insan iste...

Destek olana arkadaslarima cok tesekkur ederim duyarliliginiz beni mutlu etti Allah im kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin ufacik biseyde panik oluyor insan iste...
Gecmis olsun,keşke resmi gorebilseydim. Yaşamayan bilmez burda gereksiz yorumlar yapılmış. Bende oglumu sunnet ettireli 2 yıl oldu ama hala şekli normalmi diye endişe ederim. ( Dr gostermeme rağmen) bebek pipisini göstermekte ne sakinca olabilirdi? İnşallah çocuğunuz iyilesmistir.

Back
X