Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar silik olan Awox erken gebelik testim ilk 5 dkda çıktı bekledikçe koyulaştı diğer testim sizce gebelik var mı yarın kan vericem kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu onu merak ediyorum innovita ve laboquick testim de çok silik çıkmıştı diğer konumdan görebilirsiniz testleri ama bu kadar çok silik testimin çıkması tesadüf müdür
testin bozuk olma ihtimali çok düşük silik çıktığında zaten. sadece çok düşük bi değeri saptadığı için silik görünüyor, o değerin düşme ihtimali de oluyor, gebeliğe dönme ihtimali de. o yüzden en güzeli bat gecikmesini beklemek. eğer yine de silikse iki gün sonra testi tekrarlamak. sağlıklı bir gebelikte değerin iki günde bir iki katına çıkması beklenir. minimum olarak da %60 artmalı. her kadın kimyasal gebelik yaşarmış yani ultrason aşamasına gelmeden gebelik adetle sonlanırmış. bu süreçte de rahim gerçek bir gebeliğe hazırlanıyor. biz kadınlar da sabırsız olduğumuz için testleri hep erken yapıyoruz kimyasal gebelik ise hayal kırıklığı oluyor. bence emin olmak için bekleyin. eğer beklenen adet tarihiniz geciktiyse gebelik ihtimali daha yüksek. umarım gönlünüzdeki gibi olur
Eki Görüntüle 3571932
Eki Görüntüle 3571933
Kızlar silik olan Awox erken gebelik testim ilk 5 dkda çıktı bekledikçe koyulaştı diğer testim sizce gebelik var mı yarın kan vericem kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu onu merak ediyorum innovita ve laboquick testim de çok silik çıkmıştı diğer konumdan görebilirsiniz testleri ama bu kadar çok silik testimin çıkması tesadüf müdür