Kızlar acil bakar mısınız testime

Dantewn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
815
495
33
25
IMG_6830.webp
IMG_6927.webp
Kızlar silik olan Awox erken gebelik testim ilk 5 dkda çıktı bekledikçe koyulaştı diğer testim sizce gebelik var mı yarın kan vericem kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu onu merak ediyorum innovita ve laboquick testim de çok silik çıkmıştı diğer konumdan görebilirsiniz testleri ama bu kadar çok silik testimin çıkması tesadüf müdür

testin bozuk olma ihtimali çok düşük silik çıktığında zaten. sadece çok düşük bi değeri saptadığı için silik görünüyor, o değerin düşme ihtimali de oluyor, gebeliğe dönme ihtimali de. o yüzden en güzeli bat gecikmesini beklemek. eğer yine de silikse iki gün sonra testi tekrarlamak. sağlıklı bir gebelikte değerin iki günde bir iki katına çıkması beklenir. minimum olarak da %60 artmalı. her kadın kimyasal gebelik yaşarmış yani ultrason aşamasına gelmeden gebelik adetle sonlanırmış. bu süreçte de rahim gerçek bir gebeliğe hazırlanıyor. biz kadınlar da sabırsız olduğumuz için testleri hep erken yapıyoruz kimyasal gebelik ise hayal kırıklığı oluyor. bence emin olmak için bekleyin. eğer beklenen adet tarihiniz geciktiyse gebelik ihtimali daha yüksek. umarım gönlünüzdeki gibi olur🙏🏻

Eki Görüntüle 3571932 Eki Görüntüle 3571933 Kızlar silik olan Awox erken gebelik testim ilk 5 dkda çıktı bekledikçe koyulaştı diğer testim sizce gebelik var mı yarın kan vericem kuruma çizgisi bu kadar belirgin olur mu onu merak ediyorum innovita ve laboquick testim de çok silik çıkmıştı diğer konumdan görebilirsiniz testleri ama bu kadar çok silik testimin çıkması tesadüf müdür
Bence var awoxun hiç yanildigini duymadım benimde testim öyleydi ilk 5 dk da çıkıp sonra netleşmişti

Var gibi görünüyor, hayırlısı olsun, inşallah doğru sonuçtur, kan verirsen kesin sonuç alırsın

Back
X