Kızlar acil bakar mısınız

Ladygirl19

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
161
135
23
33
Kızlar aşılamamın 12. Günü bugün.
Sabah test yaptım pozitif gün içinde kan tahlili yaptırdım 17.95 doktorum çıktı soramadım artar mı düşük mü çok endişeliyim

Kızlar aşılamamın 12. Günü bugün.
Sabah test yaptım pozitif gün içinde kan tahlili yaptırdım 17.95 doktorum çıktı soramadım artar mı düşük mü çok endişeliyim
2gün sonra tekrardan kan verin.Eğer bu değerin iki katına çıkarsa inşallah herşey yolundadır demektir.İnşallah bebeğiniz sizinledir.Hayırlı olsun

Umarım bende sana hafta içine güzel haberler veririm
Seninde mi aşılama canım en ümitsiz anımda oldu biliyor musun sağ tüpüm tıkalıydı ve orda gelişen yumurta ile oldu olmaz diye saldım gün bile takip etmedim ağırda kaldırdım herşeyi yaptım diğer 4 aşılamamda hep yatmıştım ama oldu Allah'a çok şükür senden de güzel haberler bekliyorum

Ayy maşalllah çook sevindim çok mutlu oldumm böyle anlatıncaa canım sağ salim kucağına almanı dilerimm ben daha yeni başladım canım Rabbim banada ve bekleyen bütün kadınlara tattırsın bu güzel duyguyu haber edeceğim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…