Yok yok normal erken gebelik testiKan testi verdiniz mi yoksa normal test mi
Bir kan testi verin eğer şüphe ediyorsanız en kesin çözüm budur.Yok yok normal erken gebelik testi
Kanda ne zaman çıkarBir kan testi verin eğer şüphe ediyorsanız en kesin çözüm budur.
Benim doktorum adet gününden 15 gün sonra kan testi vermek tam sonuç veriyormuşKanda ne zaman çıkar
Anladım teşekkür ediyorumBenim doktorum adet gününden 15 gün sonra kan testi vermek tam sonuç veriyormuş
Reglden sonra 4 şubatta ilk ilişki oldu bi geğirme var aşırı normalde asitli bişey olmadıkça hiç olmaz bugün ay 16,12 gün olmuş ilişkinin üzerindenİlişkinin ustunden Kanda 10 güne çıkar canim
İlişki ovulasyon döneminde miydiReglden sonra 4 şubatta ilk ilişki oldu bi geğirme var aşırı normalde asitli bişey olmadıkça hiç olmaz bugün ay 16,12 gün olmuş ilişkinin üzerinden
Valla bu konuda bi fikrim yokİlişki ovulasyon döneminde miydi
Kadınların %98 i ayda 1 kez yumurtlar onunda ömrü bir gündur yumurtaladiktan sonra 24 saati içinde yumurta döllenmizse hamilelik olusmazValla bu konuda bi fikrim yok
Valla hep düzenli ilişki şeklinde devam etti 1 adet düşük yaptım sadece düzenli olarak birde adetten sonraKadınların %98 i ayda 1 kez yumurtlar onunda ömrü bir gündur yumurtaladiktan sonra 24 saati içinde yumurta döllenmizse hamilelik olusma
Anladım canımValla hep düzenli ilişki şeklinde devam etti 1 adet düşük yaptım sadece düzenli olarak birde adetten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?