Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik var gibi duruyor. Bence kan vermek için acele etme. Varsa bile değer düşük çıkacaktır. Regl gününe kadar testleri tekrarla ve koyulaşmayı takip et.Merhabalar bu sabah test yaptım saat 8 de reglime 3 gün var 2.cizgiden emin olamadim
10 dk sonra baktım bu şimdi attığım test 18 deydi yeni testim kadar net değildi ayarlarıyla oynadım çizgi çok azdı en son yaptığımda net belli oluyor hayalet cizgiSol tarafa doğru bende bir gölgr şeklinde çizgi gördüm, kaç dakika içinde çıktı? 10 dakika içerisinde çıktıysa bir kan testi verebilirsiniz.
Bende öyle düşündüm bu testi kullananlar çok hassas diyorlardı burnun de böyle çıkmış test vermiş 3.5 değeri düşük çıkmış testen bu kadar net olmaz demişler bende adet gecikmesini mi beklesem bu arada ben alerjik astim hastasıyım antibiyotik vb ilaçlar kullandım zarar vermez demi kizlar çok korkuyorum ilaçları bıraksam mi bugün itibariyleSilik var gibi duruyor. Bence kan vermek için acele etme. Varsa bile değer düşük çıkacaktır. Regl gününe kadar testleri tekrarla ve koyulaşmayı takip et.
Bana kuruma çizgisi gibi geldiMerhabalar bu sabah test yaptım saat 8 de reglime 3 gün var 2.cizgiden emin olamadim
Bana kuruma çizgisi gibi geldi
Hemen mi çıktı yoksa üstünden zaman geçti miİnşallah kuruma çizgisi değildir canım adeti beklicem
Canım ne olur ne olmaz bekle adetini. İlaçları içmesen daha doğru olcak sanırım. Benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala çok çok silikti… ama yaptıkça koyulaşma oldu. Sen bir daha dene testi ertesi gün.Bende öyle düşündüm bu testi kullananlar çok hassas diyorlardı burnun de böyle çıkmış test vermiş 3.5 değeri düşük çıkmış testen bu kadar net olmaz demişler bende adet gecikmesini mi beklesem bu arada ben alerjik astim hastasıyım antibiyotik vb ilaçlar kullandım zarar vermez demi kizlar çok korkuyorum ilaçları bıraksam mi bugün itibariyle
Takip etmedim canım 10 dk sonrası galiba uyumaya gittim daha önce de test yaptım bu şekilde gölge olmadı bu ay 18 de hafif vardı kuruma çizgisi dedim yukarıda attım bu sefer diğerine göre daha belirgin gözle bakildigindaHemen mi çıktı yoksa üstünden zaman geçti mi
Dediğin gibi bende öyle yapmayi düşündüm teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip eder umut varsa elbet vardır Allah'ın izniyle Allah utandırmasın kimseyiCanım ne olur ne olmaz bekle adetini. İlaçları içmesen daha doğru olcak sanırım. Benimde adete 4 gün kala negatifti 3 gün kala çok çok silikti… ama yaptıkça koyulaşma oldu. Sen bir daha dene testi ertesi gün.
Kan verin benceTakip etmedim canım 10 dk sonrası galiba uyumaya gittim daha önce de test yaptım bu şekilde gölge olmadı bu ay 18 de hafif vardı kuruma çizgisi dedim yukarıda attım bu sefer diğerine göre daha belirgin gözle bakildiginda
Bat tahmini 3-4 gün var dediğiniz yapicam regli beklicem test hassasmis benim gibi olanların çoğu ilk başta kan değer düşük sonrasında yükselme yaşamışlar yorumlarda karşılaştımMerhaba bu testler çok hassas bu yüzden kuruma çizgiside olabilir ama çok erken bir gebelikse o yüzdende çıkmış olabilir , Bence bu akşam biraz tuttuğunuz idrarla yada sabah iyi bir kaset test ile evde tekrar edin. Yada adet günü yapın ozaman da net olur testte bence
İlçe de oturuyorum sabah 12 den sonra kan alınmıyor malesef adet günüm beklicem Allah utandırmasınKan verin bence![]()
Aminnn canım benim haydı haberle gel inşallahİlçe de oturuyorum sabah 12 den sonra kan alınmıyor malesef adet günüm beklicem Allah utandırmasın![]()
Hayırlı *Aminnn canım benim haydı haberle gel inşallah![]()
Amin canım Allah'ın izniyle güzel haberlerle gelirimAminnn canım benim haydı haberle gel inşallah![]()
Aminnnn inşallahAmin canım Allah'ın izniyle güzel haberlerle gelirim![]()
Aynen canım hayırlısı olsun yaz burdan yapınca merak ettimBat tahmini 3-4 gün var dediğiniz yapicam regli beklicem test hassasmis benim gibi olanların çoğu ilk başta kan değer düşük sonrasında yükselme yaşamışlar yorumlarda karşılaştım