Bu arada randevu aldım bekliyorum yarınıTsh değerim 4.68 çıktı doktorum aradı mutlaka dahiliye görün dedi çok korkuyorum okuduklarımdan nolur içimi rahatlatın
Korkulacak bir şey yok. Doktorun ultrason ve kan tahlili isteyecektir. 15 gün veya ayda 1 tekrar kan ver diyecektir. Değerlerin ilaç sonucu iniş çıkış yaşayacaktır ve akabinde dozun netleşecektir. Dereotu, lahana çeşitleri, brokoli bana kesin yasak. 3 doktor bana hamile kalamazsın kalırsanda düşer dedi. Evlendiğim ay hamile kaldım. Bebeğimde hiç bir sorun yok. İnternete ve doktorun korkutmasına bakma hiç. Sen vücudunu tanıyorsun. Her sabah kahvaltıdan 1 saat önce ilacımı içmeye çalışıyorum. Bol su içip, kızartmadan, fast fooddan uzak durup, 3 beyazı kesip, egzersiz yaparsan herşey yoluna girer.Tsh değerim 4.68 çıktı doktorum aradı mutlaka dahiliye görün dedi çok korkuyorum okuduklarımdan nolur içimi rahatlatın
Bi kaç kişi dereotu iyi geliyor yazdı bende bugün o kadar yedim ki hata mı ettimKorkulacak bir şey yok. Doktorun ultrason ve kan tahlili isteyecektir. 15 gün veya ayda 1 tekrar kan ver diyecektir. Değerlerin ilaç sonucu iniş çıkış yaşayacaktır ve akabinde dozun netleşecektir. Dereotu, lahana çeşitleri, brokoli bana kesin yasak. 3 doktor bana hamile kalamazsın kalırsanda düşer dedi. Evlendiğim ay hamile kaldım. Bebeğimde hiç bir sorun yok. İnternete ve doktorun korkutmasına bakma hiç. Sen vücudunu tanıyorsun. Her sabah kahvaltıdan 1 saat önce ilacımı içmeye çalışıyorum. Bol su içip, kızartmadan, fast fooddan uzak durup, 3 beyazı kesip, egzersiz yaparsan herşey yoluna girer.
Bir de ulturason göbekten mi bakılıyorKorkulacak bir şey yok. Doktorun ultrason ve kan tahlili isteyecektir. 15 gün veya ayda 1 tekrar kan ver diyecektir. Değerlerin ilaç sonucu iniş çıkış yaşayacaktır ve akabinde dozun netleşecektir. Dereotu, lahana çeşitleri, brokoli bana kesin yasak. 3 doktor bana hamile kalamazsın kalırsanda düşer dedi. Evlendiğim ay hamile kaldım. Bebeğimde hiç bir sorun yok. İnternete ve doktorun korkutmasına bakma hiç. Sen vücudunu tanıyorsun. Her sabah kahvaltıdan 1 saat önce ilacımı içmeye çalışıyorum. Bol su içip, kızartmadan, fast fooddan uzak durup, 3 beyazı kesip, egzersiz yaparsan herşey yoluna girer.
Hayır boynundan bakacak. Ben 2 tane İst. Anadolu yakasında profesöre gittim. İkiside bana yasakladı. Hatta o sıra diyetimde vardı onu yemeyi kestim. Sende doktoruna sorarsın.Bir de ulturason göbekten mi bakılıyor
Canım ağzından hortum falan sokmaz değil mi vallahi saçma ama merak ediyorumHayır boynundan bakacak. Ben 2 tane İst. Anadolu yakasında profesöre gittim. İkiside bana yasakladı. Hatta o sıra diyetimde vardı onu yemeyi kestim. Sende doktoruna sorarsın.
Canım benim içimi çok rahatlattın ama bebis için çok korktum zeka geriliği deniliyor düşük deniliyorMerhaba korkacak bişey yok burda okursanız psikolojiniz çoook bozulur ben çok kafa patlattım öyle .. bu moddan çıkın önce sakın olun ne okudunuz da bukadar üzüldünüz? Ben Tiroid hastası olarak soruyorum? Dahiliye gidip ilaç dozunuz ayarlanacak doktorunuz bırak demediği sürece içeceksiniz onu kısa süre içinde de değeriniz düşecek evliliğmin başında TSH değerim aynı sızınki gibiydi 3 yılın sonunda biraz zayıfladım soya içerikli gıdaları bıraktım soya dediklerimde paket gıda bu arada. Ve abur cubur tabiki! Bunları bıraktım zayıfladım ilacımı içtim ve 1.9 /2.0 değerinde şuan ve hiç bir sorun yok herkesin bedeninde aynı değil bu yüzden bişey kesinleşmeden ve doktorunuzun ağzından size yönelik kötü birşey duymadığınız sürece panik , Stress korku yaşamanıza gerek yok bu sizi anca yıpratır
Hiç korkmana gerek yok bu ilacı alinca o riski kontrol altına almiş oluyorsun zaten Tiroid Hormonu onun çalışması için ..gebelik olunca doktorlar dozu yükseltiyor zaten iki canlı olunca hep kontrol altındasın kafana bişey takmaCanım benim içimi çok rahatlattın ama bebis için çok korktum zeka geriliği deniliyor düşük deniliyor((
Bunun olmaması için zaten ilaca başlayınca düzenli içmen önemli bir gün akıp birgün bırakmamalısınHiç korkmana gerek yok bu ilacı alinca o riski kontrol altına almiş oluyorsun zaten Tiroid Hormonu onun çalışması için ..gebelik olunca doktorlar dozu yükseltiyor zaten iki canlı olunca hep kontrol altındasın kafana bişey takma
Yok o hortum işinin bizim rahatsızlığımızla ilgisi yok o genelde mide için oluyor. Bende çok ağladım banada öyle dediler ama çok şükür herşey yolunda bu hastalığın en büyük düşmanı stres ve üzüntü. Ben kendimi stresle hasta ettim şimdi bebeğim için herşeyi pozitif görüyorum.Canım benim içimi çok rahatlattın ama bebis için çok korktum zeka geriliği deniliyor düşük deniliyor((
Ayyy içim rahatladıYok o hortum işinin bizim rahatsızlığımızla ilgisi yok o genelde mide için oluyor. Bende çok ağladım banada öyle dediler ama çok şükür herşey yolunda bu hastalığın en büyük düşmanı stres ve üzüntü. Ben kendimi stresle hasta ettim şimdi bebeğim için herşeyi pozitif görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?