Kızlar acil bakar mısınız

Papatya2863

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2025
44
11
3
28
Kızlar 14+1 gebeyim ensem çok ağrıyor annemin cihazı ile tansiyonumu ölçtüm ama anlamıyorum sizce doktora gitmeli miyim sonuç nasıl anlayan varmı

Eklentiler

• IMG_5953.webp
    IMG_5953.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar 14+1 gebeyim ensem çok ağrıyor annemin cihazı ile tansiyonumu ölçtüm ama anlamıyorum sizce doktora gitmeli miyim sonuç nasıl anlayan varmı
Tansiyon yükselince ense ağrır ama sizinki düşük çıkmış. Bir süre sonra tekrar ölçün. Ya da ense ağrınız tansiyondan bağımsız.

Tansiyonda problem yok gebelikte 9-13 arasında oynar zaten, çok yükselmesi vesurekli yüksek olması problem olur da, ensen ve baş ağrısı için soğuk dolapta sise falan varsa ya da buz varsa havlunun içine koyup ensene koyup dinlen, rahatlatır

Tansiyonda problem yok gebelikte 9-13 arasında oynar zaten, çok yükselmesi vesurekli yüksek olması problem olur da, ensen ve baş ağrısı için soğuk dolapta sise falan varsa ya da buz varsa havlunun içine koyup ensene koyup dinlen, rahatlatır
Çok teşekkür ediyorum bunu yaptıgımda direk rahatladım ve uyudum 🙏🏻😘❤️

Tansynn cok normal korkma soguk komplex yap kafa ve ensene drek buz fln koyma ınce bısey sar ole tut duzelırsn sol tarsfına yat dınlen sreklılık halınde olursa doktoruna dsnıs ama ıhmal etme

Back
X