kızlar acıl bakar mısınız

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
dıyceksınızkı ay gene mı sen yasemın ama bu kez bence hepsınden daha buyuk bır sorunla basbasayım esımle dun aksam ilişkşye gırdık ve kordon patladı 20 dakka ıcınde ertesı gun hapını kullandım ıkı tablet sızce hamıle kalma rıskım nedır

bence değilsindir çünkü ilk gün kullandın mı hapı koruma düzeyi bayabi yüksek die biliyorum ama içinin rahat etmesi için biraz daha bekle ve test yap

Ertesi gün hapını ilk 72 saatten sonra alırsam gebeliği önleyebilir miyim?

Bu konuda net bir şey söylemek mümkün değil. Ertesi gün hapı korunmasız cinsel ilişkiden sonra ne kadar erken –tercihen ilk 12 saat içerisinde- alınırsa gebeliği önleyici etkisi de o denli yüksek olur. Korunmasız ilişkiden sonra geçen zamana bağlı olarak gebeliği önleyici etkinlik azalır. İlacın ilk 72 saatten sonraki etkinliği ise bilinmemektedir.
Ertesi gün hapı gebeliği kesin önler mi?

Yapılan klinik çalışmalarda, ülkemizde bulunan ertesi gün hapının gebeliği %85 önlediği gösterilmiştir. Ancak ilacın bu etkisini gösterebilmesi doğru kullanılması ile yakından ilişkilidir.

Ecz. Z. Kübra Özden
Ertesi Gün Hapı ve Merak Edilenler - İlaçpedia

Alıntıdır..

dıyceksınızkı ay gene mı sen yasemın ama bu kez bence hepsınden daha buyuk bır sorunla basbasayım esımle dun aksam ilişkşye gırdık ve kordon patladı 20 dakka ıcınde ertesı gun hapını kullandım ıkı tablet sızce hamıle kalma rıskım nedır

kordon dedıgın kondom mu canım, alayamadım? etesı gun hapını 3 kez kullandım, kesın cozum, ıcını ferah tut, oyle bır ıhtımal kesınlıkle yokk

kondom nasıl patlar bılememde benımkı ıcımde kaldı
ertesı gun hapına ragmen ben hamıle kaldım

enteresan bir insansınız.
lafım meclisten içeri: şiddet gördüm vs konular açıp belki yüzlerce insanın sinirlerini zıplatıp, üzüp, bu insanların hakkına giriyorsunuz. dayak yemek umrunuzda değilse neden gelip konu açıp insanları bunalıma sokuyorsunuz? amacınız dikkat çekmekse insanların duygularıyla ve sinirleriyle oynamadan daha dikkat çekici konular açabilirsiniz. ben dayak yediniz diye üzüldüm ve sizin için kafa yordum. taa ki bir üyenin diğer konunuzda yeni konunuzdan bahsettiğini görene dek. bu yüzden ben size manevi olarak hakkımı helal etmiyorum. umarım ilerde ne demek istediğimi yakınen anlarsınız.

Back
X