KIZLAR ACİL BAKAR MSNZ HAMİLE MİYİM

Nurgns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2023
35
8
1
28
kızlar erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi dedikleri bu mu bilmiyorum ama ya burda çizgi yok yada ben her ay aynı seyi yasamaktan gözlerm bozuldu pskolojim alt üst oldu tüm belirtilerim var ama adet günüme 4 gün var daha bi bakar msnz ve bol bol dua eder msnz lütfen 🥺

Eklentiler

• IMG_4987.webp
    IMG_4987.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 235
  • IMG_4985.webp
    IMG_4985.webp
    137,4 KB · Görüntüleme: 233
  • IMG_4989.webp
    IMG_4989.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 236
kızlar erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi dedikleri bu mu bilmiyorum ama ya burda çizgi yok yada ben her ay aynı seyi yasamaktan gözlerm bozuldu pskolojim alt üst oldu tüm belirtilerim var ama adet günüme 4 gün var daha bi bakar msnz ve bol bol dua eder msnz lütfen 🥺
Bişey görünmüyor burda ama hakkınızda hayırlısı olsun

2. Resimde sanki iki çizgi var gibi 2 gün sonra sabah erkenden tekrar bir test yapın. İnşallah sonuç istediğin gibi olur

Ben çizgi göremedim bence değilsiniz, ama istiyorsunuz belli ki inşallah daha sonraki testlerde çizgi görürsünüz

Böyle olduğunda genelde çıkmıyor gebelik ama inşallah gebesinizdir

insallah yaa 13 adet günüm gectiği anda yapcam hayırlı haberlerle gelirm insallah 🙏
İnşallah canım eğer hamileysen senin dualarına talibim. Hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah bende hamile kalır ve bu kez bebeğimi kucağıma sağlıcakla alırım.

İnşallah canım eğer hamileysen senin dualarına talibim. Hamilelerin duası kabul olurmuş. İnşallah bende hamile kalır ve bu kez bebeğimi kucağıma sağlıcakla alırım.
rabbim tez zamanda isteyen ve bakacak durumda olan anneliği gercekten hakeden herkese saglıklı bebek nasp etsin ♥️

Benimde böyle olmuştu regl olmuştum ama umutsuz olmayın yine de testi bi tekrar edin

Back
X