KIZLAR ACİL BAKARMISINIZ... :/ nişan böyle birşeymi

marbling817

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2016
487
372
33
Merhaba

32 haftalık hamileyim (31+2) bir kız bir erkek bebeğe hamileyim rahim ağzı uzunluğum 1 hafta önce 12mm idi.
bebeklerden biri 1300 biri 1700 gr .

yürümek oturmak yatmak bu aylarda işkence ikiz anneleri bilir bacak arası çok ağrır. bugnde aynı ağrı vardı ama çok şiddetli ve belime sancılar girdi aynı anda peçete koymuştum akıntı için. akıntmda nrmalde hep sulu demiin bir baktım bi damla çok az çok çok az kan var..

sizce nişan mı geldi.?
korktum..

yardımlarınızı rica ederim.

nişan genelde yapışkan oluyo sanırım benim gelmemişti ama açılma fln olabilir bi doktoruna gözük derim ikizlerde erken doğum oranı yüksek oluo rahim ağzında kısaymış benmde kısaydı 30dan 35e kdr progestan kullandım

nişan genelde yapışkan oluyo sanırım benim gelmemişti ama açılma fln olabilir bi doktoruna gözük derim ikizlerde erken doğum oranı yüksek oluo rahim ağzında kısaymış benmde kısaydı 30dan 35e kdr progestan kullandım
bana vermedi progestan sabah a kadar bekleyip haber edeyiim diyorum..

Ayy çok kıskandım hem kiz hem erkek hem ikiz. Hamilelerin duası kabul olurmus. Bana dua edermisin benimde hem kiz hem erkek olsun :D şuan buraya böyle birsey yazdığıma inanamıyorum:D
Senin icin umarım kötü birsey yoktur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♡

Ayy çok kıskandım hem kiz hem erkek hem ikiz. Hamilelerin duası kabul olurmus. Bana dua edermisin benimde hem kiz hem erkek olsun :KK70: şuan buraya böyle birsey yazdığıma inanamıyorum:KK70:
Senin icin umarım kötü birsey yoktur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♡
Amin canim ederim tabii

Allah kurtarsın canım sağlıkla kavuş bebeklerine.daha küçükler kuvezde kalabilirler kuvezde kalmaları erkenden hastaneden çıkıp sürekli hasta olmalarından çok daha iyi oluyor canim benim bebegimde kuvezde kaldi. Allah uzun omur versin bebeklerine de sana da. Oy ne güzel yarın iki çocuklu bi anne olacaksin inşallah:)

Allah kurtarsın canım sağlıkla kavuş bebeklerine.daha küçükler kuvezde kalabilirler kuvezde kalmaları erkenden hastaneden çıkıp sürekli hasta olmalarından çok daha iyi oluyor canim benim bebegimde kuvezde kaldi. Allah uzun omur versin bebeklerine de sana da. Oy ne güzel yarın iki çocuklu bi anne olacaksin inşallah:)
Insallah cnm :)

Back
X