Merhaba bayanlar öncelikle Rabbim gerçekten canı gönülden isteyen hiç bir anne adayının kucağını boş bırakmasın özellikle buraya yazmak istedim çünkü konunun güncel kalmasında fayda var
Şöyle başlayayım
Sat : 28 ocak
Bat: 27 subat
23 şubatta aşırı gaz ve baş ağrısı şikayeti ile hastaneye gittim tam kan hemogram istediler ve ağrı kesici iğne yapacaklardı (ben geçmişte karaciğer yetmezliği geçirdiğim için hap vs kullanamıyorum ondan dolayı ağrılarım yanlız serum ve iğne ile geçiyor)
Beta hcg istedim regl.4
gün vardı sonuç olarak koca bir negatif 0.100 çıktı genelde regl yakın 0.100 normal zamanda da 0.2 çıkardı zaten bu ayda kırmızılar görücez diye üzüldüm ama çok sürmedi üzüntüm çünkü vucudumu tanıyorum bişey var hissediyorum kendimi dün tam regl olmam gereken gün sabah yüz üstü uyurken Bi anda gögüslerimdeki sızlamayla uyandım erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı ama baya görünür sekilde
Ve sonuç olarak bugün doktoruma gittim ve olanları anlattım beta hcg testi istedi pozitif
Kızlar evet böyle yazınca banada tuhaf geliyor ama lütfen bekleyin 2 düşük sonrası bugün aldığım haberle yazıyorum bunları buraya rica ediyorum erken test vermeyin yanlış sonuçlara sebebiyet verebiliyor Rabbim bu duyguyu isteyen herkese tattırsın kızlar