Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canim bende senle ayni durumdayim bugun adet olmam gerekiyordu olmadim dun silik cizgi hayalet gibi gordum bugun yaptim yone ayni sekilde seninkinin birebir aynisi gordum bende beklemedeyim yeni test siparisleri verdim bekliyorum.. bir dizi de belirti varken cikmiyo hala koyu cizgiler anlamadim.
Ilk gebeligimde adet gunu silik cizgi ile ogrenebilmistim...
Kimyasal yasadin sanirim canim bende olurum bence ara sira geliyo agri gidiyor dayanamadim bi tesy daha yaptim o cizgiden eser kalmamis cikmadi ama 8 tane test aldim gene de gelene kadar yapcam cunku ilac almam lazim alamiyorum napiyim uzulme sende umarim bir sonraki ay olur..
Kimyasal yasadin sanirim canim bende olurum bence ara sira geliyo agri gidiyor dayanamadim bi tesy daha yaptim o cizgiden eser kalmamis cikmadi ama 8 tane test aldim gene de gelene kadar yapcam cunku ilac almam lazim alamiyorum napiyim uzulme sende umarim bir sonraki ay olur..
Regl gelmedikçe umut vardır canım.. valla benim de aklımdan geçmedi değil kimyasal mevzusu. Eşim bile beni kıvranırken görünce ilk defa bu kadar ağrılı görüyorum seni dedi :) . Daha yeni başladık çalışmaya o yüzden dert etmiyorum canım. Hormonu testi yaptırdım geçen ay herşey normal çıktı.
Regl gelmedikçe umut vardır canım.. valla benim de aklımdan geçmedi değil kimyasal mevzusu. Eşim bile beni kıvranırken görünce ilk defa bu kadar ağrılı görüyorum seni dedi :) . Daha yeni başladık çalışmaya o yüzden dert etmiyorum canım. Hormonu testi yaptırdım geçen ay herşey normal çıktı.